Adskillige online gaming-virksomheder rundt om i verden bruger mange ressourcer på at udvikle spil til alle skisportsfans og adrenalinelskere. Du kan afprøve dem, og selvfølgelig mange andre online spillemaskiner, på SimbaGames.dk.

Efter at have undersøgt og afprøvet spil baseret på skisport samt læst mange ekspertudtalelser er her en liste af de bedste. Du kan tjekke anmeldelser på SlotSpinners.co.

Winter Sports

Vinteren er på vej. Denne spillemaskine er udviklet af Portomaso Gaming og er velkendt indenfor den netbaserede spilindustri. På trods af at grafikken hverken er moderne eller sofistikeret, giver baggrundslandskabet det fulde indtryk af en snedækket bjergkæde. Mulighederne på startsiden er letforståelige, og du kan her:

 • Tilpasse antallet af aktive paylines
 • Ændre pengeindsatsen
 • Vælge antallet af mønter per linje

Winter Sports tilbyder ekstra bonusrunder, en stigende jackpot samt gratis spin. Der er tre pingvin-symboler, som alle er gode at få. Disse er Wild-, Scatter og bonus-symbolerne. Bonus-ikonet aktiverer bonusrunden, hvor spilleren skal finde atleter under sneen, som giver mulighed for en gevinst.

Ski Jump

Denne femhjulede spilleautomat er udviklet af Genesis Gaming og har 10 paylines med en teoretisk gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent til spilleren på 96,04 %. Startskærmen er fyldt med ski-relaterede ikoner på hjulene. Brugerfladen er simpel:

 • Bet-knappen gør det muligt at tilpasse det beløb, du ønsker at spille for per linje. Dette varierer fra en cent til fem dollars.
 • Total Bet-feltet viser totalbeløbet for spillet
 • Autoplay-funktionen er inkluderet og kan aktiveres ved at klikke på Autoplay-knappen
 • Hjælp-knappen åbner et nyt vindue, hvori spilleregler, indsatser og tider fremgår
 • Spillet giver mulighed for at låse op for ekstra bonusrunder samt at vinde gratis spin
 • Multiplier er inkluderet

Denne spilleautomat indeholder ni almindelige symboler plus Wild og Scatter. Med Scatter-symboler kan du vinde uanset position, og gevinsten ganges med den totale indsats. To eller flere af disse udløser Re-Spin-funktionen, hvor hjulene med Scatter-symboler fryser. Tre eller flere udløser Ski Jump-funktionen, som ligner et spændende spil i sig selv. Herudover kan et Wild-symbol erstatte alle andre på nær Scatter og forekommer udelukkende på hjul nummer to, tre og fire.

Scatter-symbolet medfører en gevinst uafhængig af dets placering i kolonnerne. Tre af dem udløser 10 points og 15 gratis omgange. Ved fire modtager du 35 points samt 10 gratis omgange plus mulighed for dobbelt op. Får du fem symboler udløser dette 50 points og fem gratis omgange med mulighed for triple op.

Ski Bunny

Denne spillemaskine er skabt af Microgaming, som er en velkendt spiludvikler indenfor online-spil. Spillet afbilleder en by dækket a sne, hvor hovedpersonen er en nuttet hunkanin. Af denne årsag er spillet hurtigt blevet populært blandt kvindelige spillere. Her er nogle af spillets karakteristika:

 • Tre hjul og en payline
 • Indsatsen per linje varierer fra en cent til 10 dollars
 • Totalindsatsen for spillet er 10 dollars
 • Multiplikatorer og gratis spin er inkluderet ligesom bonusrunde og autoplay-funktion

Med et par knapper til at justere indsatsen per linje, foretage nye spin eller læse op på spilleregler, betalinger og gevinstoversigt er brugerfladen simpel.

Ikonerne her er de mest almindelige indenfor spillemaskiner. Du kan støde på blandt andre frugt- og bar-symboler. Dog får du flest Winspins med kanin-symbolet. Winspins er bonusfunktionen, hvor spilleren får chancen for at vinde den ultimative jackpot, hvor indsatsen ganges med 500 i et separat spil med tre hjul og fem paylines.