Det nyeste koncept i den danske skiverden: SkiLab

SkiLab er et nystartet koncept for passionerede skiløbere og skilærere. Konceptet er i grunden ret enkelt; SkiLab laver skikurser og –camps, hvor målet er at deltagerne, gennem kompetent engageret undervisning, skal blive bedre til at køre på ski.

Første camp er på programmet

Lige pt. er der kun en enkelt camp på hylden. Den ligger i uge 41, og skal fungere som en forberedelsescamp, for de kursister der skal med Den Danske Skiskole på instruktørkursus i uge 42.

Forberedelsescampen er et tilbud om træning og opvarmning til kursusugen i uge 42. ”I uge 42 kommer 99% af alle DDS’ kursister med kolde ben efter en sommer uden skiløb, så forberedelsescampen er en unik mulighed for at blive klar til kursusstart.” siger Mads Vinther, som står bag SkiLab.

skilab-1

Populært fra dag 1

Interessen for SkiLab har vist sig at være virkelig stor. De første 8 pladser på forberedelsescampen er allerede udsolgt, så der arbejdes på at stable et hold mere på benene.

Bliv en del af et fedt miljø!

Når du tager med på et SkiLab-kursus, bliver du en del af en fedt (ski)miljø, hvor socialt sammenhold og udvikling af den enkelte er i centrum. Derfor er de eneste krav til at du kan komme med, at du er ambitiøs med dit skiløb, og at du har lyst til at lære.

Kun de bedste undervisere

Alle undervisere på SkiLabs kurser er uddannede EuroTrainere og uddannere i Den Danske Skiskole. Dermed får du kun de bedste danske skilærer, når du tager på kursus med SkiLab.

Besøg www.skilab.dk for at lære mere om projektet.