Skiferie i Flachau

Flachau skiområde er udover skiløb kendt for at være fødestedet for Hermann Maier, dobbelt OL-guldvinder fra Nakano. Området er storartet til en kør-selv-ferie. Flachau skiområde er en del af det enorme Salzburger Sportwelt Amadé. Derfor vil en skiferie i Flachau byde på 850 km piste og 270 lifte, på et liftkort, indenfor køreafstand.

Dette gør skiferie i Flachau til et optimalt sted for familien. Flachau skiområde har noget for alle niveauer og ambitioner. Der er på skiferie i Flachau rigeligt med muligheder for at vælge mellem stejle worldcup pister, hvor farten kommer helt i vejret og flottere ruter ind mellem området skove.

Flachau snowpark

Afterski og rodeln i Flachau

5-dages liftkort: 177,50 €

skiferie flachau

Flachau pistekort:

Flachau, pistekort, freeride, offpiste, park, pistemap

Leave a Reply

Required fields are marked

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2017 - All rights reserved. !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1495554104020463'); fbq('track', 'PageView');