Skiferie i Engelberg

En skiferie Engelberg er en skiferie et af Schweiz’s allermest snesikre områder. Engelbergs 82 km piste ligger i en utroligt god nordvendt position, hvilket gør at skiområdet holder sne rigtigt længe. Samtidigt ligger Titlis gletscheren (3020m) i skiområdet og sørger for helårs skiløb. Det er Schweiz’s højest beliggende gletscher.

I dette område ligger Engelberg skiområdes mest udfordrende pister med en del røde og enkelte sorte pister. Er man ikke så øvet på ski, kan det være en fordel at køre i området omkring Brunni bjerget. Her er pisterne knap så stejle og indbyder til det mest hyggelige skiløb på skiferie i Engelberg.

Offpiste i Engelberg

Engelbergs offpiste er fyldt med muligheder

Engelberg Snowpark

Engelberg snowparks er gode til at udvikle sine freestyle evner

6-dages liftkort til Engelberg: 274 €

Engelberg pistekort:

Engelberg piste kort

Leave a Reply

Required fields are marked

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2017 - All rights reserved. !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1495554104020463'); fbq('track', 'PageView');