Her vil vi samle alle årets bedste og vigtigste trailers til skifilm 2017. Listen vil løbende blive opdateret og vil ikke være en komplet liste, men derimod en liste med de skifilm, og trailers, som vi synes har fortjent en plads i samlingen. Det er også de film, som vi synes du bør se. Derfor vil der også være link til, hvor filmene kan bestilles/købes og en kort beskrivelse af traileren.

Bliv klar til sæsonen med det fedeste gear fra Blacksnow

Obs.: Synes du der mangler en trailer i artiklen, smid gerne en kommentar og vi vil opdatere artiklen ASAP!

Kye Petersen – Numinous

To-årigt projekt fra Kye Petersen. Det er big mountain skiløb når det er allerbedst. Alt er optaget i British Columbia, som virkelig viser sig fra sin bedste side!

Whistler Blackcomb – Magnetic

Blank Collective – Bearings

DPS Cinematic – The Shadow Campaign IV

The Shadow Campaign er tilbage for fjerde sæson med smukke billeder, dyb pudder og fantastiske lokationer. Vi er vilde med det – og kan kun anbefale at du følger med i webisode serien!

Faction Skis – This is Home

Faction Skis som har lavet nogle ekstremt populære webisodes de sidste år har skiftet fokus og har nu lavet en fuldlængde skifilm. Her kan du følge deres atleter på deres hjemmebane og se dem shredde på fede lokationer over hele verden.

Skiere: Candide Thovex, Adam Delorme, Johnny Collinson, Samuel Anthamatten og mange flere!

Køb dine Faction ski hos Blacksnow

Burrlapz – Vibes and Stuff

Fra Canadiske Burrlapz kommer her en 3-delt webisode serie med pudder, smooth tricks og masser af gode vibes!

Skiere: Dylan Siggers, Brody Mcskimming, Josh Mcskimming med venner.

Level 1 – Habit

Veteranerne fra Level 1 er naturligvis tilbage med endnu skifilm på højeste niveau. De blander på bedste vis urban, freestyle og freeride med den velkendte løse Level 1 stemning.

Skiere: Tatum Monod, Khai Krepela, Will Wesson, Wiley Miller, LJ Strenio og mange flere.

MidiaFilm – Wishes and Reality

Skifilm fra hjertet af Europa med smutture til hele verden. Der bliver kørt pudder, smidt BC tricks og drukket russisk vodka. Og så plejer filmene fra Felix Wiemers og co. at være gratis. Det er win-win.

Skiere: Felix Wiemers, Roman Rohrmoser, Max Kroneck, Neil Williman m.fl.

Good Company – Guest List

Tom Wallisch og hans crew af freestylere vender tilbage med deres anden fuldlængde skifilm; Guest List. Hvor du får urban, park og offpiste i verdensklasse. De rejser verden rudnt for at finde nye lokationer og smide tricks som aldrig er blevet lavet før. Nyd nogle af verdens bedste til at glide på metal og lave akrobatik i luften!

Skiere: Tom Wallisch, Karl Fostvedt, Mike Hornbeck Niklas Eriksson, Thayne Rich, John Ware og mange flere

Shapes

Franske Flo Bastien og norske Nikolai Schirmer er gået sammen for at lave en kort skifilm med titlen “Shapes”. Hvis vi kender dem ret vil filmen blive en kombination af flotte og skæve billeder kombineret med vanvittigt stærkt skiløb blandt de største bjerge i Norge og Frankrig.

Skiere: Nikolai Schirmer, Flo Bastien og Asbjørn Eggebo Næss

TGR – Rogue Elements

En skifilm om elementernes rasen og indvirkningen på skiere og snowboardere over hele verden. TGR har igen samlet et stærkt hold af atleter til deres årlige film – og ud fra traileren ser det ud til at der er meget at glæde sig til. Masser af flotte billeder og endnu bedre action fra verdens bedste!

Skiere: Sammy Carlson, Johnny Collinson, Ian Macintosh, Jeremy Jones, Sammy Luebke, Angel Collinson og mange flere!

Læs mere om filmen her

Legs of Steel – Same Difference

2-års projekt fra Legs of Steel er blevet til en dokumentar om skiløb, hvordan det er forskelligt og alligevel det samme. Umiddelbart så lyder det rimeligt corny, men vi er vilde med at alpin racing bliver inkorporeret i skifilm på lige fod med freeride og freestyle. Det de drenge laver på knaldhård is er ekstremt imponerende. Og så ser det ud til at der på klassisk Legs of Steel-vis er blevet plads til store kickers og endnu større crashes. Det skal nok blive underholdende!

Skiere: Paddy Graham, Felix Neureuther, Fabian Lentsch, Sven Kueenle, Russ Henshaw, Bene Mayr, Tobias Tritscher og mange flere

The Big Picture – Lite Years

Det er svært ikke at være vild med Parker White og Chris Logans projekt. De smider ned, er ikke bange for at vælte, kører altid DYYYYB pudder og tager ikke sig selv alt for seriøst. Det er deres første fuldlængde film som The Big Picture og øjensynligt også deres sidste. Det bliver spændende at følge, hvad de to vil lave af projekter i fremtiden. Men vi glæder os i hvert fald til at se filmen i dens fulde længde.

Skiere: Parker White, Chris Logan, Tanner Rainville, Mike King og Duncan Adams

Følg deres rejse på hjemmesiden

Matchstick Productions – Drop Everything!

Den nyeste film fra MSP går tilbage til rødderne og får humoren tilbage i skifilmene. Der er selvfølgelig masser af action, store tricks og flotte kameraskud, men historiefortællingen, som har været så populær de sidste sæsoner, er blevet droppet til fordel for en mere underholdende tilgang til filmens storyline. Masser af practical jokes og dumme indslag. Umiddelbart er vi vilde med det.

Skiere: Sammy Carlson, Mark Abma, Cody Townsend, Michelle Parker, Elyse Saugsted, Markus Eder, Eric Hjorleifson, Chris Rubens, Tanner Rainville og mange flere.

Forudbestil filmen her