Skiferie i Breckenridge

En skiferie i Breckenridge er en skiferie i USA’s mest besøgte skiområde. Dette er ikke uden grund. Breckenridge skiområde har virkeligt meget at byde på. Især på freestyle området stikker en skiferie i Breckenridge ud, som en af de absolut bedste muligheder.

Begyndere har dog også masser af muligheder for at udvikle deres skiløb på skiferie i Breckenridge. Breckenridge har dedikeret et helt område af deres i alt 155 km piste til begyndere, hvor de kan arbejde på deres skikørsel. Når man har vokset ud af begynder området byder Breckenridge’s 4 bjerge på 950 hektar skiområde, man kan boltre sig på. Halvdelen af de præparerede pister i Breckenridge er til den øvede skiløber. Så her er nok af udfordringer.
7-dages liftkort: 455 $

Offpiste i Breckenridge

Har man virkelig har lyst til at presse sig selv, er der masser af ekspert pister og offpiste i Breckenridge.

Breckenridges snowparker

Breckenridge skiområde er fantastisk. Skiområdet er dog bedst kendt for sine fantastiske snowparker.

Breckenridge pistekort:

breckenridge pistekort

Leave a Reply

Required fields are marked

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2017 - All rights reserved. !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1495554104020463'); fbq('track', 'PageView');