Læs alt om de bedste østrigske skiområder i vores guide til skiferie i Østrig.

Mooserwirt

St. Anton am Arlberg

Østrigs måske bedst kendte afterski sted overhovedet. Med den legendariske DJ Gerhard i spidsen bliver festen skudt igang præcist kl 15.30, med The Final Countdown. Fra der er der ingen vej tilbage og restenen af eftermiddagen og tidlige aften, vil være fyldt med legendariske afterski numre, en masse eurodance og de nyeste hits. Oveni det kommer der lige så mange øl og shots, som du kan drikke, leveret til bordet af tjenere med enorme bakker på skuldrene. Klart anbefalelsesværdigt.

Bonus info: Mooserwirt er angiveligt det sted i Østrig, som sælger flest øl pr. kvm.

Hinterhag Alm

Saalbach Hinterglemm

Endnu en legendarisk afterski bar i Østrig, med stolte traditioner. Baren er flere gange blevet kåret til verdens bedste afterski, og her er rigeligt med øl, shots jägertee og hvad hjertet ellers kan begære efter en hård skidag. Og så er Hinterhag Alm placeret lige ved pisten. Bedre kan det ikke blive. Der vil være schlager musik til stemmebåndet brister og masser af dansen på bordene.

hintaerhag afterski

Hinter Hag fest

Schatzi Bar

Ischgl

Schatzi Bar er fyldt med de meget velproportionerede og flotte Dirndl damer, som letpåklædt danser på podier. Med den perfekte lokation lige ved bunden af dalpisten er Schatzi Bar hver eneste dag fyldt med feststemte skiere og snowboardere. Med høj musik, som blander velkendte schlagere og moderne hits er festen sikret og du vil helt sikkert ikke kunne gå i en lige linie hjem.

Nikkis Schirmbar

Mayrhofen

Det kan sagtens stikke af til afterski i Zillertal også. Nikkis Schirmbar er et af Mayrhofens mest berygtede afterski sted. Den hyggelige skærmbar, giver fuld valuta for pengene med dans på bordene, snaps shots til 1€ og masser af høj musik. Festen starter kl. 15.30 og vil få dig til at ønske du var blevet hjemme, hvorefter du naturligvis bestiller en ekstra øl og flere shots.

Haeggblom

Bad Gastein

Et mindre sted sammenlignet med de ander afterski barer. Til gengæld finder du nok østrigs mest underholdende, fuldeste og letpåklædte musiker på Haeggblom’s. Lars Penis ynder at drikke sig fuld og smide tøjet under hans live performance, hvilket naturligvis har skabt en stor hype omkring denne mere eller mindre talentfulde musiker, men fuldblods entertainer.

Schatzi bat ischgl

De flotte piger på Schatzi Bar i Ischgl

Dette er kun et udpluk af de mange gode afterskibarer i Østrig. Og det er meget svært at sige, hvor du finder den bedste afterskiing i Østrig, Du kan sandsynligvis finde det uanset, hvilket område du rejser til. Stort set alle danske og udenlandske rejsearrangører, herunder Snowtrex, rejser til Østrig, da det er danskernes foretrukne skiland. Os danskere har jo altid været rigtigt glade for at drikke os ned i bajere og shots, og i Østrig får vi lov til at gøre det fra tidligt om eftermiddagen.