På danmarks måske fladeste ø, midt i pulserende storby og i et land, hvor det højeste punkt er en bro, finder du en skifabrik. Petter Brandberg og Woodcouture er folkene bag det nytænkende projekt på dansk grund. Han har over 2000 dage på ski og byggede sit første snowboard inden hans 10 års fødselsdag. Siden er det blevet til adskillelige hjemmelavede skate- og surfboards. I 2011 kastede han sig over skiprojektet, og sidste vinters test gik over alt forventning.

Få lavet dine egne ski hos Woodcouture – eller læs om, hvordan det gik da vi fik lavet et par håndlavede ski!

Ski og skimager amager

Petter og hans unikke hjemmelavede ski

Åbent hus

Åben skifabrik Amager

Derfor har Petter og Woodcouture besluttet at åbne dørene for os alle sammen, så vi kan komme ind forbi skiværkstedet. Få et indblik i byggeprocessen, snakke med andre skiinteresserede om hvordan man laver den bedste ski og støtte op omkring et ambitiøst og spændende skiprojekt i et land, som absolut intet forhold har til alpint skiløb.

  • Søndag den 21. oktober
  • Prags Boulevard 43
  • København S
  • Dørene åbnes kl. 14

Forhåndsvisning

Jeg synes personligt, det er et fantastisk spændende projekt. Indrømmet, jeg har fået et sneakpeak på værkstedet og sidste års modeller og jeg kan kun sige at det ser utroligt spændende ud. Skiene er flotte, teknikken imponerende, tankerne bag er dybe og motivationen er høj. Petter han er en absolut ildsjæl og perfektionist, som har formået at bygge sin egen skipresse og i den producere nogle kvalitetsski.

Han ved rigtigt meget om skiteknologi, og intet er overladt til tilfældighederne. Han har bygget en ski efter hans eget hoved. Skien passer som fod i hose til Petters skiløb og behov.

hjemmebygget skipresse skifabrik amager

Den hjemmebyggede skipresse

Kunne du tænke dig et par unikke ski?

En sådan ski kan du også få! Kunne du tænke dig en håndbygget og unik ski, som passer til dit niveau, dine mål og foretrukne underlag så kom forbi Prags Boulevard 43, søndag den 21. oktober. Er du bare nysgerrig og gerne vil se, hvordan en ski bliver til? Så ved jeg at Petter har lavet nogle prototyper, så du kan følge processen hele vejen.

Uanset hvad, er du lidt af en skinørd, kan du ikke komme uden om at dette er en unik mulighed for at få et indblik i en normalt lukket verden. Den 21. oktober kan du komme helt ind under livet på en skifabrik!

Petters ski – Sälen All Over

Skiene er designet helt specifikt til mig selv. Skiene skal være sjove at lege på, når jeg kører med mine børn eller venner. Men når de andre spiser frokost, skal de også kunne køre i fuld fart, puddersne og hop. Med en radius på 14,5 m og racingcore spiser den iset piste som var det manchester og skiens 145 mm rockered tip, gør dem til en fornøjelse i dyb puddersne.

Specifikationer

Dimensioner:    145-102-122 @ 185 cm

Radius:                14,5 meter assymetrisk telemark radius med pudder tails.

Kerne:                  Medium stiff tail-medium blød tip, racing midt.

Camber:              Tip og tail rocker med 8mm camber over midten,

ski fra amager

Petters ski

Flere billeder fra Danmarks eneste skifabrik

prototype ski amager

Der arbejdes hårdt på fremstilling af flere prototype ski

skipresse Amager

Skipressen på Amager

En prototype til test i sneen