Den norske alpin skier, Aksel Lund Svindal er ikke til at komme udenom. Han flyver ned af verdens hurtigste pister med en fart, som man ikke kan forestille sig er mulig. Med præcision og power blæser han igennem porte og kommer i bund lynende hurtigt.

Aksel Lund Svindal – Beyond Reason

Født på ski

Aksel Lund Svindal er født ind i skifamilie og har siden han kunnet gå også stået på ski. Denne mangeårige erfaring gjorde at han allerede efter gymnasiet kunne jagte drømmen om verdensmesterskaber på fuld tid. Siden han nåede toppen har han ikke set sig tilbage. Han er endt i top fire i World Cup rangering, hvert år siden 2006. Udover at være en utrolig og talentfuld skiløber ved Aksel Lund Svindal også hvad han taler om, når snakken falder på marketing, forretning, produkter og sponsorering. Derfor giver det utroligt god mening at inkludere ham på Oakleys team.

oakley ski aksel lund svindal

Oakley

Oakley er bedst kendt for deres eyewear, goggles og solbriller, men de laver også så meget andet. Deres ski- og snowboardtøj har de seneste år modtaget mange rosende anmeldelser. Du kan nu finde skibukser fra Oakley og deres andet skitøj på nogle af de største ski- og snowboardstjerner i verden. Oakley sponsorerer de største atleter, dem som rykker grænserne. Deraf deres nyeste video serie Beyond Reason, hvor selvsamme atleter forklarer, hvad der driver dem. Zalando er en af de mange butikker som fører Oakleys mange forskellige produkter.