Med brug af radiofrekvenser, kan RESQSKI finde en ski begravet i op til en meter sne og på en afstand af 30 meter. Den håndholdte transceiver kommunikerer med, de på skien placerede, søge tags. Den vil lede dig hen til skien med brug af blinkende lys og biplyde. Som du nærmer dig bevæger lyset sig fra grønt til rødt og biplydene bliver højere og kommere med højere frekvens.

offpiste ski forsvundet

Idégrundlag

Ideen til RESQSKI kom efter at grundlæggeren, Chris Chadwick, havde brugt intet mindre end 45 min på at lokalisere sin ene ski efter et styrt i offpisten. Senere selvsamme uge indså han at der var en stort behov for en skifinder, da hans nevø, skilærer og offpiste entusiast, fortalte han havde mistet ikke mindre end tre par ski på en sæson.

Du kan læse mere om skifinderen på deres egen hjemmeside, www.resqski.com

RESQSKI størrelse og funktion

Dyr gadget

Indtil videre er RESQSKI kun tilgængelig i Storbritannien, men vil senere blive solgt til hele verden igennem den online ski shop. Prisen vil komme til at ligge på 156 $, hvilket jeg synes er lidt i overkanten. RESQSKI er sandsynligvis ganske effektiv, men til den høje pris skal du virkeligt vurdere om den specielle gadget er pengene værd. Langt de fleste af gangene kommer man langt med tålmodighed og effektiv søgning efter den forsvundne ski.

Hvad siger du? Vil du betale over 900kr for at kunne finde din tabte ski?