Rossignol Experience 98

  • Sidecut: 139-98-128 mm
  • Længde: 180 cm
  • Radius 19,9 m
  • 70% Camber / 30% Rocker
All mountain ski

Som nævnt, så er Experience 98’eren den all mountain ski, jeg har prøvet, med den klart bedste piste performance. Udover at der var lidt længere fra kant-til-kant føles det som at ligge og fræse på en pisteski. Svinget indledes nemt og kanten skærer skarpt ned i selv hårde pister. Selv ved ekstremt høj fart er skien stabil og nem at kontrollere. Dette gør også at skien er super nem at køre i selv hårde pukler på outruns efter et par dage uden sne.

Hvad med pudderen?

Også i pudderen var skien en fornøjelse. Rossignol Experience 98 skal køres en smule mere traditionelt, da det på flere måder mere føles som en overdimensioneret pisteski end en freeride ski. Men det vænnede jeg mig hurtigt til, og selvom den i dybere sne kunne føles lidt kort. (Jeg vil anbefale dig altid at køre skien med en længde omkring din egen højde, eller lidt højere). Tilgengæld er skiens evne til at klare sig i alle forhold guld værd når det ikke har sneet i nogle dage og du ligger og lapper i alt fra pudder til pukler og crud.

Anbefaling

Jeg kan klart anbefale Rossignol Experience 98, selvom designet er lidt kedeligt, til enhver som ønsker at køre powder, men som også vil have en ski der kører godt på pisten. Rossignol vurderer skien til at være 75% powder og 25% piste – Jeg vil nærmere vurdere det til at være 60/40 eller 50/50. Så god er skien på pisten. Men også som touring ski fungerer skien glimrende. Den ligger i den lette ende af skiene og dens evne til at klare alle forhold er fantastisk i svingende snekvalitet.

Rossignol Experience 98 er en all mountain ski, som føles mere som en stor piste ski end en pudder ski.

Du kan finde nærmeste forhandler af Rossignol Experience 98 på +45 39 16 17 40 +6

Experience 98