Facts:

Længde: 195cm

Dimensioner: 145-117-127 mm

Rossignol Super7 ski

Som det ses på dimensionerne så er Rossignol Super7 er en offpiste ski til de dybeste dage med masser af powder. De dage har der heldigvis været mange af i løbet af min sæson i St. Anton. Jeg har derfor haft rigtigt mange gode dage på min Super7 ski. Det er den sjoveste ski, jeg nogensinde har kørt på og samtidigt er den alsidig, så længe sneforholdene er bløde.

En allmountain ski?

Jeg kan lige så godt starte med at sige at skien ikke er en allmountain ski. Man kan godt lave nogle stare sving på pisten, men nogen speciel fornøjelse er det langtfra. I pukler, hardpack og generelt dårligere sneforhold kan man også sagtens finde bedre ski, uden rocker og tapered tail. Men når sneen er dyb og blød er skien fantastisk. Skien har rigtigt meget rocker og den smalle bagende gør at man nemt kan smide skien rundt i “slashturns” og lege rundt i terrænet.

Rossignol Super7 St. anton powder

Rossignol super7 i action i St. Antons dybe sne

Perfekt til powder

Rossignol Super7 har et godt flow i sneen. Rockeren og de store dimensioner giver en god flydeevne. På trods af at skien er legesyg og sjov er den overraskende stabil ved høj fart og efter drops. Dette skyldes kombination af rocker i enderne og camber under foden. Så selvom spidserne flaprer lidt ved høj fart, men det er ikke noget problem da langt det meste af skien stadig er stabil.

Anbefaling

Jeg kan klart anbefale Rossignol Super7 til alle som mangler en offpiste ski. Vil du have en ski som skal bruges hver eneste dag, findes der bedre valg på markedet. Men som decideret offpiste ski er Rossignol Super7 en af de bedste ski på markedet.