Jeg kan lige så godt fra start sige, at jeg er stor fan af GoPro’s produkter. Kameraernes brugervenlighed og kvalitet, bliver ved med at imponere mig og min glæde ved GoPro er på ingen måde blevet mindre efter at have købt GoPro HD Hero2. Det er udgangspunktet for min anmeldelse.

Vil du se GoPro HD Hero2 videoer fra Hintertux, kan du se dem HER.

Anmeldelse af GoPro HD Hero2

Som nævnt, så er GoPro HD Hero2 et meget imponerende kamera. Ift. mit tidligere GoPro kamera, har både brugervenligheden og indmaden fået et ordentligt nøk opad. GoPro HD Hero2 filmer i Full-HD og med op til 120 fps, samtidigt tager den billeder med helt op 11MP. Jeg tror ikke der findes en nemmere måde at filme skiløb eller andre actionsports på, for den sags skyld.

GoPro HD Hero2

Negativt

Det er svært at sige noget negativt om GoPro HD Hero2, men medmindre du har et meget stort hukommelseskort, bør du nok skrue ned for opløsningen, hvis du vil lave et timelapse. Med 11MP fylder hvert billede 8mb og så fyldte jeg i hvert fald mit SD-kort meget hurtigt. Hvis du filmer andre skal du huske at være rigtigt tæt på. Meget tættere på end du forventer, så her er Fish Eye linsen ikke en fordel. Du bør også være opmærksom på om der er fugt inde i huset. Jeg er nogen gange blevet overrasket af fugt i det vandtætte hus. Det er dog ikke særligt ofte.

Positivt

Her er tilgengæld mange. GoPro HD Hero2 er nemt at bruge, optagelser og billeder er i højeste kvalitet og holdbarheden virker til at være evig. Med de mange forskellige mounting muligheder er GoPro HD Hero2’s anvendelsesmuligheder næsten uendelige. Jeg har brugt mit GoPro HD Hero2 til mange forskellige ting, men bruger det hovedsageligt til skiløb og her brillerer det.

Hintertux GoProBedre billeder

Generelt er jeg utroligt imponeret over især indmaden i GoPro HD Hero2. Billederne og videoerne er knivskarpe og problemerne fra det originale HD Hero, med at optagelserne bliver for lyse ved for meget sollys, synes at være forsvundet. Når det er sagt er GoPro HD Hero2 ikke en erstatning for et almindeligt kamera. Det bør ses som et actionkamera, som tager rigtigt gode billeder, hvor hovedsageligt selvportrætter og nærbilleder bliver rigtigt gode.

Opsummering

GoPro HD Hero2 er uden tvivl en anbefaling værd. Og har du lyst til at filme dig selv og dine venner findes der absolut ingen nemmere måde at gøre det på end med GoPro HD Hero2.