Siden sæsonstarten i begyndelsen af november har jeg haft omkring 50 dage skidage, fordelt over mere en håndfuld skiområder og meget vekslende vejrforhold. Jeg har fræst pister i Hochzillertal, kørt park i Stubai, pudder i Sölden og vanvittig dyb pudder og længere hikes i St. Anton. Til hver en tid har jeg har haft mit Icetools Evo Shield rygskjold på. Det har været igennem meget, og er blevet testet i mange forskellige situationer.Icetools Evo Shield rygskjold

Sikkert og komfortabelt

Beskyttelsen i et Icetools Evo Shield rygskjold er den sikre og meget behagelige 3D Viscoelastiske plade, som er blød når den sidder på ryggen og bliver stenhård ved eventuelle slag. Det giver et meget komfortabelt fit. Faktisk er rygskjoldet så behageligt at du nærmest ikke ligger mærke til at du har det på. Udover at vesten, som er med til at sikre det gode fit, giver lidt ekstra varme. Det skal du være opmærksom på om morgenen, da du ellers hurtigt kan få det en smule varmt.

En ekstra feature

Rygskjoldet beskytter både halebenet og nakken. Og giver dermed lidt ekstra beskyttelse i forhold til et almindeligt rygskjold. Det er dog synd at halebensbeskyttelse kravler op når man sidder og rejser sig i lifter. Det skaber et mindre irritationsmoment, som jeg godt kunne have været foruden.

Icetools Evo Shield videopræsentation

Herunder kan du se en video, som jeg har lavet til Blacksnow.dk om Icetools Evo Shield.

Derudover har jeg dog ikke noget dårligt at sige om Icetools Evo Shield. Rygskjoldet har fået mig sikkert igennem flere store styrt og jeg har endnu ikke haft problemer med ryggen, selvom det er noget jeg har oplevet før. Kvaliteten er helt i top og jeg har ikke set noget slitage på rygskjoldet endnu. Det er et meget anbefalelsesværdigt rygskjold, som giver dig en sikker følelse og beskytter din ryg.

Icetools Evo Shield

  • Pris: 1295 kr
  • Størrelse: Large
  • Testet i ca. 50 dage