Jeg er omkring 1.90m og vejer omkring 85kg. Jeg valgte, efter at have spurgt firmaet til råds, at købe Salomon conspiracy heldragten i en str. L. Jeg har brugt conspiracy heldragten fra slutningen af januar til slutningen af april, hver eneste dag.

Salomon conspiracy’s mangler:

Der er visse dårlige ting ved Salomon conspiracy heldragten. Først og fremmest er den varm, når foråret er på sit højeste. Hvilket dog nok er tilfældet med alle heldragter. Samtidigt synes jeg, at den uden rygsæk ser lidt tosset og oversized ud. Med rygsæk, ser heldragten tilgengæld virkeligt fedt ud. Conspiracy heldragten er ret stor omkring livet, hvilket giver det lidt underlige look uden rygsæk. Udover det har jeg oplevet at nogle af syningerne, som er lavet af designmæssige årsager, er begyndt at gå op. Nogle af knapperne og det forstærkende lag i bunden af benene er også begyndt at blive slidt og er gået lidt op. Hvilket betyder at jeg får lidt sne til at sidde inde i buksebenene.

Salomon conspiracy heldragt uden taske

Foto: Søren Storgaard Sørensen

Conspiracy heldragtens positive sider:

Udover dissse ting, er Salomon conspiracy heldragten rigtigt fed. Jeg har købt heldragten i den rigtige str., den er en smule for lang når jeg går rundt uden ski. På ski, passer heldragten perfejt, jeg har fuld bevægelsesfrihed. Samtidigt beskytter Salomon conspiracy heldragten også ved styrt i offpisten. Det er utroligt lækkert ikke længere at få ryggen fuld af sne efter et styrt.

Conspiracy heldragten består kun af et skallag. Mere er heller ikke nødvendigt, et skallag giver gode muligheder for at regulere temperaturen i løbet af dagen. Heldragten har fire muligheder for at åbne for luftcirkuleringen, et rigtigt effektivt middel på varme dage. Jeg har i løbet af skisæsonen hiket utroligt meget, første gang troede jeg aldrig jeg skulle overleve. Så var var conspiracy heldragten. Efterfølgende begyndte jeg at benytte mig af selerne inde i heldragten, så er det præcist som at tage sin jakke af.

Lynlåsen i Salomon conspiracy heldragten giver mulighed for at åbne heldragten i begge ender. Samtidigt kan heldragten også åbne hele bagenden. Man behøver derfor aldrig tage sin conspiracy heldragt af for at gå på toilettet. Heldragtens snefang i gænderne fungerer også rigtigt godt. Snefanget kan godt være lidt ubehagelig, de første par gange, men efterfølgende bliver det guld værd. Det får enden af ærmet til at sidde ude midt på hånden. Ikke mere sne i handskerne. Salomon conspiracy heldragten har også en lomme, perfekt placeret på venstre arm til liftkortet.

Skier med salomon conspiracy heldragten

Foto: Søren Storgaard Sørensen

Salomon conspiracy heldragt opsummering

Alt i alt er Salomon conspiracy heldragten et rigtigt godt køb. Jeg har været yderst tilfreds med den, uanset om jeg har kørt freeride eller freestyle. Heldragten fungerer til det hele, varmt eller koldt. Oveni i det, synes jeg at Salomon conspiracy heldragten ser rigtigt godt ud. Så hvis du godt kan lide lidt opmærksomhed på bjerget, skal du købe Salomon conspiracy heldragten.