Big mountain pudder ski

Jeg har hovedsageligt kørt Armada Norwalk i pudder. Men de skiftende forhold I alperne har også budt på suncrust, windpack, tung forårssne og lidt pistefræs. Selvom det er en ski skabt til store linier, høj fart og klipper klarer den sig virkeligt godt I skiftende forhold.

Armada Norwalk

Det er ikke en stor fornøjelse at køre den på pisten/hardpack, men Armada Norwalk vil få dig ned til liften, så du kan køre endnu et pudderrun eller droppe en klippe mere!

Jeg kører Armada Norwalk i 189 cm, skien er 115 mm under foden og jeg har den monteret ved factory recommended.

Pudder på Armada Norwalk

Langt, langt pudderrun på Armada Norwalk i slutningen af marts i St. Anton

Opbygning af skien

Den store ski, har en JJ lignende tip, som giver dig al den opdrift du har brug for til de dybe pudderdage. I stedet for at lave en twintip ski, har Armada kombineret den pudderspecifikke tip med en stiv konstruktion under foden og i tailen, som giver stabilitet og et stærkt kantgreb, selv i stenhårde forhold.

passo 1-4AL

Puddermission i Japan

Jeg var tidligere på sæsonen en tur til Japan, hvor jeg I alle 10 dage kørte på Armada Norwalk, og der var ikke et eneste tidspunkt, hvor jeg følte jeg havde brug for mere ski. Skien charger igennem crud, lander stabilt efter pillows og giver glimrende opdrift i pudder.

passo 1-10.ALjpg

Perfekt til store aggressive sving

Oplagt ski til freeride konkurrencer

En super fed freeride ski, til dig som vil fokusere på freeride elementer, måske køre nogle konkurrencer eller bare presse dine grænser, ved at hoppe udover klipper eller bare køre så hurtigt som muligt.