Til skiferien er der mange gode apps, som man kan bruge til at gøre skiferien endnu lettere. Der findes apps, som er gode til at gøre ventetiden kortere. Apps som kan give dig oplysninger om dit skiløb, apps om skiområderne i Europa og mange flere. Jeg har her samlet nogen af de bedste apps til skiferien.

De bedste apps til skiferien:

Ski Dice

Ski Dice er en app, som er produceret i samarbejde med den professionelle freestyler Jossi Wells. App’en henvender sig mest til freestyle scenen. Man ryster sin Iphone og tre terninger viser, hvilket trick man skal lave på sin næste tur ned igennem snowparken. Man kan indstille Ski Dice efter sit eget niveau. Så alle kan være med til Ski Dice. En god måde at udfordre sig selv og kammeraterne i snowparken på. Ski Dice app’en koster 12 kr.

Se Ski Dice i aktion her:

Endomondo sportstracker:

Endomondo app’en findes i en både gratis og betalingsversion. Med Endomondo Sportstrackeren kan du se din rute, din fart, tid osv. En god app til dig, som vil holde øje med dine informationer sidst på dagen. Samtidigt kan man konkurrere med sine kammerater om at have den hurtigste tid osv. Med Endomondo Sportstracker app’en er der ingen tvivl om, hvem af vennerne som er hurtigst på ski.

View2Ski:

View2Ski er en rigtig nyttig og lækker gratis app. App’en gør det muligt at tjekke webcams ud fra skiområder i hele verden. App’en giver en mulighed for at tjekke vejret ud i andre nærliggende skiområder. Er man på skiferie i et større og adskilt skiområde, kan man bruge app’en til at vælge, hvor man vil stå på ski på dagen. Med View2Ski app’en kan man øge muligheden for finde det gode vejr på skiferien.

Ski Weather:

I forbindelse med at finde det bedste vejr på skiferien, findes også app’en Ski Weather. Her kan man tjekke vejrudsigter på timebasis. Der er vejrudsigter for alle kendte skiområder. Vejrudsigter er en vigtig del af skiferien. Vejret kan have stor indflydelse på valg af skitøj, ski og goggles. Det bliver ikke nemmere at tjekke vejrudsigten med Ski Weather app’en.

Ski weather app

Sikker på ski:

Sikker på ski er Danmarks skiforbund’s app til skiferien. Sikker på ski giver gode råd til god opførsel på pisterne, et socialt netværk hvor man kan dele sine oplevelser med andre danskere. Sikker på ski app’en kan flere forskellige ting. Bl.a. også med en kontaktside til SOS International, hvis uheldet skulle være ude. Sikker på ski kan vise sig at være en rigtigt god app til skiferien med mange gode råd.

Freeskiing:

Et sjovt spil, som kan gøre rejsen ned til skiområdet kortere. Spillet Freeskiing fylder ret meget og skal derfor downloades igennem Itunes. Til gengæld er det rigtigt sjovt og man kan hygge sig i lang tid med det sjove ski spil. Freeskiing er den perfekte app til tidsfordriv i skiferien.

iStAnton

iStAnton er en app fra skiområdet St. Anton am Arlberg. En app som denne findes dog for mange af de største skiområder i Europa. Her kan man finde pistekort, boliger osv. Alt hvad man har brug for til skiferien kan man finde i app’en. Så når skiferien er bestilt, kan man sagtens få noget ud af at finde en app til skiområdet.

Skiferiens bedste apps

Det var mine bud på de bedste app’s til skiferien. Det er hurtigt skiftende område, så hvis du kender nogle app’s som jeg har overset skal du være velkommen til at kommentere artiklen. Dermed kan vi her få samlet de bedste apps til skiferien.