Retallack – The Movie

Den første jeg vil starte med er også en af de største. Det er Inspired Media’s Retallack – The Movie. De fleste af jer har sandsynligvis set traileren for Reatallack – The Movie, men personligt kan jeg blive ved med at se den. Et rigtigt spændende projekt. Inspired Media har offentliggjort en masse fede webisodes henover vinteren. det bliver spændende at følge deres første rigtige fuldlængde skifilmsprojekt. Husk at se den i HD.

4FRNT – Loyalty

Den anden trailer til en kommende skifilm jeg vil dele med jer er Loyalty fra 4FRNT. 4FRNT besluttede sidste sommer at de også ville lave en skifilm med deres skiløbere. 4FRNT sponsorer skiløbere som Eric Hjorleifson, Wiley Miller og Torgrim Vole m.fl. Loyalty traileren er fyldt med vildt powder skiløb og freestyle af høj klasse. Udfra traileren til Loyalty tyder det godt, det bliver rigtigt interessant at deres skifilm til efteråret.

Loyalty – a Ski Film by 4FRNT Skis from 4FRNT Skis on Vimeo.

Twinmotion and Bizz’Up – Business – Work hard. Ski Hard

Den næste trailer er fra Twinmotion og Bizz’up og skifilmen hedder “Business – Work hard. Ski Hard”. Det bliver en skifilm fyldt med hovedsageligt park og urban skiløb. Skifilmen bliver et must for alle freestylere.

Twinmotion and Bizz’Up present “BUSINESS“ – Teaser from Twin Motion on Vimeo.

TwentyTwo Productions – Flip The Bird

Traileren til “Flip The Bird” skifilmen fra TwentyTwo Productions tegner også rigtigt godt. Det er fra et mindre produktionsselskab, men det betyder ikke at skifilmen kommer til at mangle kvalitet. Ud fra traileren ser det ud til at blive en rigtigt god skifilm, med masser af fede urbanshots.

Flip The Bird TRAILER from Anton Tevajärvi on Vimeo.

PYProductions – Amateur Hour

Bare fordi det er den sidste trailer, betyder det ikke at kvaliteten er lavere. Nærmere modsat. “Amateur Hour” er propfyldt med alt godt fra skiens verden, park, urban og powder. Det bliver uden tvivl en kvalitets skifilm.

Amateur Hour Teaser – PYP © 2011 from PYP on Vimeo.

Samtidigt mangler vi trailere fra flere af de største aktører på skifilmsmarkedet som Poorboyz Productions, Chaoz Productions, Matchstick Productions, Level 1. Det bliver utroligt spændende at se, hvad de har at byde på i forhold til næste sæsons skifilm. Vi har allerede set lidt fra næste års PBP skifilm, “The Grand Bizarre” i Simon Dumont custom halfpipe madness.