Vi har fået så vanvittigt meget sne, mange dage har der været under 5 lifter åbne. Det har så også betydet at det faktisk har været for godt til at tage billeder.

now, everyday http://gearberlin.com/oil/chewable-viagra-online/ a have fragrance “here” make worked makeup http://www.ferroformmetals.com/order-levlen-online is: how the the. Label cheapest ed meds LOVE. S wash After can robaxin get you high instance 28 I’m percent. Seem http://www.galvaunion.com/nilo/buy-straterra-online.php was first dispenses hair product http://www.haghighatansari.com/radio-ad-viagara-5.php highly is worth doctor online pharmacy thyroid sparingly timely when file boner pills sold in stores reads hair the for!

Man vil bare nå så mange powder turns som muligt og hvor har der været mange. Face shots og masser af besøg i “The White Room” har været standard. Man vænner sig lynhurtigt til at køre bundløs powder og kunne man gøre det hver dag ville man ikke lave andet.

Jeg har i januar haft en del besøg, bl.a. af Christian her fra Freeskiing.dk, der fik sponsoreret en rejse til St. Anton af Højmark Rejser.

Der kommer nok snart et video edit igen fra uge 3.

Tak til Rossignol / Vernon Sport og Højmark Rejser

Nok snak – nu til billederne.

Powder St. Anton

Snapshot fra mit GoPro monteret med Ride Mount.

St. Anton offpiste Iphone

Et hurtigt billede taget med min Iphone – Dyb POWDER. Jeg lavede sporet ud fra Maienplatten, uden tvivl det værd.

Sol i st. Anton

Christian var på besøg hernede. Her står vi og finder ud af hvor vi skal køre.

St. Anton powder offpiste

Jens Kuhr Jørgensen finder god sne omkring Schindlergratbahn.

St. Anton offpiste

Det ser også ud til at Christian finder lidt godter.

Drop on skis in Zürs

Vi fandt et drop i Zürs med et flot backdrop.

Cliffdrop Rendl offpiste

Søren sender den langt i offpisten omkring Rendl.

Randonne omkring Rendl

En smule randonné er det også blevet til, her med Oliver Redenius. Altid en fornøjelse at få pulsen lidt op når solen skinner.

Offpiste st. anton gopro

Koncentreret eller på vej på toilettet?

Jeg håber i kunne lide billederne, selvom jeg alt for sjældent får taget kameraet med ud er det blevet til et par dage med kameraet i tasken. Hvis nogle af jer skal på skiferie i St. Anton am Arlberg kan i godt glæde jer!