Mine erfaringer med DSV skiforsikring

Det kan være utrolig svært at finde en ordentlig skiforsikring, når man nu tager af sted på skiferie. Dækker min forsikring nu skader på skiene, eller hvad hvis nu jeg brækker benet? Der er mange danskere der logisk nok vælger at købe deres forsikring igennem et dansk forsikringsselskab. Jeg valgte at bruge en anden løsning, og har aldrig været gladere for mit valg. Der er nok ikke særlig mange danskere der kender DSV (Deutcher skiverband) skiforsikring, eftersom at det er en tysk forsikring, men det kan virkelig være pengene og alt besværet værd, at vælge en forsikring udenfor Danmarks grænser.

Jeg købte for to år siden DSV skiforsikring i forbindelse med mit sæsonophold i St. Anton, og har aldrig oplevet en så god løsning. Jeg har både fået stjålet et par ski, samt ødelagt et par ski i Offpisten, og en halv time har jeg stået med et par nye ski, uden så meget som at kontakte forsikringsselskabet. Derfor kan jeg på det kraftigste anbefale DSV skiforsikring.

DSV BASIC ski – og rejseforsikring

Med DSV BASIC har du en forsikringpakke der dækker stort set alt i forbindelse med dit ophold på skidestinationen.

Skiforsikringen dækker tyveri, skader på alle ski samt skihjelme – inklusiv udlejnings ski og skihjelme. Forsikringpakken indeholder også skades-, ansvars-, helbredsforsikring.

1. Ski og Skihjelme

Dine ski har effektiv beskyttet i mod tyveri, ødelæggelse eller hvilket som helst form for skade. Ski der er efterladt udenfor ski-låsningssystemerne er også forsikret i mod tyveri i løbet af dagtimerne. Kører du på udlejningsski er de også dækket af forsikringen, det betyder at du ikke behøver at supplere din udlejning med en af skiudlejningens egne forsikringer.Som en ny ting dækker DSV skiforsikring nu også dine hjelme, det betyder at skulle din skihjelm blive stjålet eller ødelagt er den også dækket af forsikringen. Skihjelme der ligeledes er lejet i skiudlejningen er også dækket af forsikringen.DSV er tilknyttet et samarbejde med 1500 skibutikker i Europa, hvilket betyder at hvis du får stjålet eller beskadiget dine ski eller skihjelm, går du ned i en af skibutikkerne på skiområdet og aflevere dine ski eller skihjelm.  De tager imod skiene og sætter dem i kælderen, du får efterfølgende stillet det samme beløb som dine ski nu har kostet til rådighed, og du kan nu vælge et par nye ski frit fra hylderne.

2. Ulykker

I tilfældet at en ulykke, dækker BASIC – skadesforsikringen alle omkostninger forbundet med redningsaktionen på bjerget, derudover dækker forsikringen også varige mén og ved værste tilfælde dødsfald.

3. Ansvarsforsikring

Hvis der er andre der bliver involveret i forbindelse med dine handlinger, dækker BASIC ansvarsforsikringen også kompensation for skader du er skyld i,  og yder beskyttelse af dig imod uberettigede krav. Dækningen inkluderer kompensation for omkostningerne forbundet med medicinal behandling, smerter og tab af indkomst osv.

4. Medicinal behandling

Skulle der ske en ulykke eller sygdom i forbindelse med dit ophold på skidestinationen, vil du også være fuld dækket ind af DSV skiforskring. BASIC forsikringen supplerer dit gule/blå sygesikringsbevis, hvilket betyder at den dækker alt i forbindelse med ulykken (returtransport og alle omkostninger forbundet med din behandling på sygehuset.

Bestil skiforsikringen her

SKIFORSIKRING

– Når du har valgt engelsk vælger du “Application form” og udfylder informationerne.

Hvad dækker de forskellige forsikringer?

skiforsikring