Da jeg skulle til at undersøge mulighederne for bolig i Chamonix frygtede jeg det værste. Med byens størrelse og popularitet, var sikker på at det ville blive en dyr fornøjelse. Ikke noget jeg ligefrem var specielt stoked på. Og min værste frygt blev til virkelighed, da jeg snakker med en sød pige fra turistkontoret. Hun har kun noget ledigt til mig for 90€/nat. Ikke just indenfor mit budget.

Chamonix_hostel_0002

Bo på hostel i Chamonix

Heldigvis gav hun det et ekstra kig, og vendte tilbage til mig med et tilbud om at bo på et hostel i udkanten af byen til bare 20€/nat. Langt mere realistisk og jeg takkede naturligvis ja med det samme. Da jeg først kom derned, skulle det vise sig at det ikke var det eneste hostel i byen. Faktisk er der flere gode muligheder for at bo billigt i Chamonix.

Herunder får du mine bedste anbefalinger til billig bolig/overnatning i Chamonix:

Gite La Tapia

Hvor jeg boede under mit besøg i Chamonix. Et hyggeligt lille hostel, hvor du har adgang til fælles køkken, toilet og værelser. Der er ikke vildt meget plads på værelserne, men der er nok og fællesrummet er stort nok til at man kan hænge ud dernede det meste af aftenen. Gratis og ganske velfungerende wi-fi er et klart plus.

Pris: 19,70 €/nat

Link til hjemmeside

Chamonix_hostel_0001

Gite Le Vagabond

Et af de mest kendte hostels i Chamonix, da det samtidig danner ramme for en bar. Placeringen er centralt i Chamonix og du kan bo her året rundt, så det er perfekt til både sommer- og vinterbesøg i byen. Du bliver indlogeret i rum med plads til 4 eller 6 mand.

Pris: 21,36€ €/nat

Link til hjemmeside

Skistation

Jeg har ikke selv været der, men måske det mest legendariske og mest kendte hostel i Chamonix. Ifølge dem jeg snakkede med, var det nok lidt mere rodet og gammeldags end de andre hostels her i guiden. Du kommer til at bo i rum med plads til 4, 5, 6, 7 eller 9 mand. Der er adgang til et fælleskøkken og wi-fi adgangen er gratis. Dog skal man være opmærksom på at man skal betale for varmt bad.

Pris: 17 €/nat

Link til hjemmeside

Chamonix_hostel_0000