Skiferie i Kicking Horse

På skiferie i Kicking Horse, er man på skiferie i et helt nystartet skiområde. Skiområdet blev først åbnet i år 2000. Siden da er hypen omkring dette fantastiske skiområde kun forøget. Der er ikke mange lifter, kun 5 stk. Tilgengæld er her over 1100 hektars fantastisk offpiste skiområde. Kicking Horse er kendt for sit meget stejle terræn, omkring 85 chutes og 4 store bowls, som alt kan køres på ski eller snowboard på skiferie i Kicking Horse.

Her er dog også noget for begyndere, i bunden af bjerget kan begynderne lære at stå på ski. Kicking Horse er ved bunden af bjerget forholdsvist fladt og her er derfor gode muligheder for begyndere. Begynderne har også fået to lifter til at servicere deres behov. Hvor begyndere godt kan fiinde udfordringer i Kicking Horse er det værre for øvede skiløbere. De vil enten finde meget nemt terræn eller meget udfordrende terræn. Derfor er der ikke meget at komme efter for den øvede skiløber på skiferie i Kicking Horse.

Kicking Horse offpiste

Kicking Horse har også en mindre snowpark til freestylerne, men der findes mange bedre skiområder i Nordamerika, hvis man ønsker at køre freestyle. Man tager på skiferie i Kicking Horse for at køre freeride. Her er dog masser af muligheder for at køre backcountry freestyle.

Kicking Horse har utroligt mange muligheder, et af Nordamerikas største vertikale drop på hele 1260m og et årligt snefald af Canadas lækre puddersne på 7m gør det til et fantastisk offpiste skiområde. I Kicking Horse har udover de 85 chutes og stejlt alpint terræn også masser af godt træskiløb til de overskyede dage. Så man bør uanset vejret altid kunne finde udfordringer i det utrolige terræn, som findes på skiferie i Kicking Horse.

6 af 8 dages liftkort: 399$

Kicking Horse pistekort:

Kicking Horse, Canada, ski, pistekort

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.