Skiferie i Whistler Blackcomb

På skiferie i Whistler Blackcomb er der over 3300 hektar skiområde og nem adgang til Garibaldi Provincial Park, hvor der er masser af offpiste skiløb. Samtidig er her 1600m vertikalt fald og et årligt snefald på omkring 10m. Alt i alt giver dette et fantastisk skiområde, som er nordamerikas største skiområde.

Af samme grund ligger Whistler Blackcomb skiområde også altid i toppen når verdens bedste skiområder kåres. Whistler Blackcomb består af to bjerge, Whistler og Blackcomb, som efter Vinter OL 2010 hænger sammen via en top-til-top gondol.

For begyndere på skiferie i Whistler Blackcomb er der pister, hvor der skal køres langsomt, mange blå områder med nem liftadgang. I Whistler Blackcomb er der over 30 begynderpister, men man tager ikke herover som begynder. For det er først når man har udviklet sig over det første stadie, at man kan begynde at værdsætte det enorme skiområde. De 3300 hektar skiområde i Whistler Blackcomb byder på over 100 forskellige pister til til den øvede skiløber. Samtidigt er der så meget offpiste at der også kan findes noget tæt på pisten, hvis man ønsker at have sine første oplevelser med puddersne på skiferie i Whistler Blackcomb.

Whistler Blackcomb skiområde har alt, dette betyder også at her er mange mennesker. Rigtigt mange mennesker. Man skal være hurtigt ude for at få first tracks i de nemt tilgængelige offpiste områder og på en solskinsdag, skal man væbne sig med tålmodighed i snowparken. Kan man acceptere dette og have sig en fantastisk skioplevelse i et kæmpestort skiområde, skal man tage på skiferie i Whistler Blackcomb.

6 dages liftkort: 519$

Whistler Blackcomb offpiste

På trods af det store udvalg til den øvede skiløber er Whistler Blackcomb først og fremmest perfekt til ekspert skiløberen.

Whistler Blackcomb snowparks

Whistler Blackcomb er også verdensberømt for deres gode snowparks

skirejse whistler

Whistler Blackcomb pistekort:

Whistler Blackcomb pistekort OL 2010

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.