Whistler Blackcomb snowparks

Snowparkerne i Whistler Blackcomb

Whistler Blackcomb er ikke kun for pudder entusiaster, Whistler Blackcomb har også 5 snowparker, 1 superpipe og en minipipe til at tilfredsstille freestyleren. Snowparkerne er fordelt således at Whistler har 2 snowparker og Blackcomb 3. Det er på Blackcomb at man finder de mest udfordrende kickers, rails, spines, box osv.

På blackcomb er der Highest Level parken, hvor man skal have et specielt adgangskort og skrive under på at snowparken ikke er ansvarlig for eventuelle skader. Blackcomb har dog også Nintendo Terrain park til den alm. freestyler som vil køre på mellemstore kickers og medium rails. Det er samtidigt Whistler Blackcombs største snowpark og et perfekt sted til at udvikle sit skiløb.

Whistler byder på en begynderpark og Habitat Park, som byder på alt fra små kickers og nemme boxe og rails til store kickers og meget ufordrende rails. Superpipen og minipipen er lokaliseret på Blackcomb bjerget, så her er både noget for den avancerede freestyler og for pipe begynderen. Der er alle muligheder for at blive en meget bedre freestyler i Whistler Blackcomb snowparks.

snowpark 360 ski

Tilbage til skiferie i Whistler Blackcomb

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.