CPH Open løber af stablen fra torsdag den 13. december til søndag den 16. december. Ligesom sidste år finder CPH Open sted i Vierli terrengpark. Big Air konkurrencen løber af stablen lørdag den 15. december og finalerne vil omaftenen være akkompagneret af et kæmpe ildshow på kickeren. CPH Open er dog ikke bare en Big Air konkurrence.

CPH Open Vierli

Christoffer Hove, entusiastisk snowboarder og arrangør fortæller:

Vierli er virkeligt et freestyle-mekka. Selve Vierli terrengpark er blevet kåret som Norge’s bedste snowpark, og med åbningen sidste år af Norge’s første skate-in/skate-out hotel Camp Vierli, så har Vierli nu de optimale forhold til en super weekend med fuld tryk på.

Alle deltagere ved CPH Open eventet bor sammen på Camp Vierli hvor der er indendørs- og udendørs skatepark, aktivitetsrum med bordfodbold og -tennis, chill out lounge fyldt med playstations, sauna og meget mere. Der er masser af aktiviteter når du ikke er i snowparken, der ellers har åbent til kl. 21 under CPH Open.

Mathias veggerby

Rasmus Lolholm, som er medarrangør siger om eventet:

Det er vigtigt for os at skabe nogle rammer, hvor folk kan hygge sig og snakke sammen uden at vinden blæser og man får sne i håret. Derfor har vi blandt andet trukket præmieoverrækkelserne indendørs og ned på en Camp Vierli, så folk kan nå hjem og få et bad og lidt mad inden. På den måde bliver spændingen først udløst om aftenen, når alle er klar og samlet.

I Vierli er den første sne allerede faldet og parkshaperne har lovet at Vierli Terrengpark står endnu skarpere og med et bedre set-up til CPH Open 2012. Der vil være noget for alle, både for nybegyndere og pro’s.

Mons Roisland Vierli

Vil du gerne med til CPH Open eller bare læse mere, så følg med inde på www.facebook.com/CPHopen