Powder8 skiklub

Idéen med Powder8 skiklub er at skabe et sammenhold mellem offpiste entusiaster fra hele landet. Skiklubben har ikke noget regionalt tilhørsforhold. Medlemmerne er samlet omkring en glæde ved offpiste skiløb, uanset niveau og erfaring. Bestyrelsens store ambition er at arrangere en masse spændende rejser til eksotiske skidestinationer, hvor du kan få helt unikke oplevelser udenfor pisterne.

skitouring St. Anton
Skitouring er fantastisk. Foto: Rossco Mac / Chalet Rafalt

I øjeblikket har klubben en skitur til Japan, randonné tur til Stryn, pre-season i Bad Gastein og en MTB weekend i Slettestrand på programmet.

Både vinter og sommer satser Powder8 på at arrangere spændende og underholdende ture og aktiviteter, som skal styrke sammenholdet og give en masse gode oplevelser.

Japan turen

Den førnævnte Japan tur er skiklubbens første store projekt. I samarbejde med Connseb Travels arrangerer Powder8 skiklub en 10-dages skiferie til Japan for ca. 17.000 kr. Du får rigtigt meget bang for your buck og kommer til at stå på ski i den dybeste sne, med nogle af danmarks mest entusiastiske og erfarne skiløbere. Det er ikke et krav at være medlem af skiklubben for at komme med til Japan.

Offpiste ski i Japan
Hverdag i Japan. Foto: Morten Agersnap

Læs mere om Powder8 skituren til Japan

Sådan bliver du medlem

Det er nemt og billigt at blive medlem hos Powder8 skiklub. Melder du dig ind i skiklubben nu, koster det blot 49 kr for resten af 2013. Et årsmedlemskab hos Powder8 koster dog ikke mere end 99 kr, så du får ikke pludselig en stor regning fra klubben.

Solbriller hike ski
Sammenhold er vigtigt for Powder8 skiklub. Foto: Rossco Mac

Det har været meget vigtigt for stifterne af skiklubben at økonomiske interesser holdes bort. Derfor er kontingentet holdt så lavt som muligt. For den lave pris, får du en meget effektiv skiforsikring på klubbens ture og Pist n’Powder udgivelser i løbet af vinteren.

Vil du gerne være medlem? Meld dig ind i skiklubben her