Det betyder, at det fremover vil være muligt at stå på ski, selvom sneen ikke daler. Dette giver gode muligheder for at afprøve skiformen inden skiferien.

Der er, som på andre skisportssteder, mulighed for at leje udstyr i form af ski og støvler. Alt udstyret er blevet udskiftet, så du får den bedst mulige oplevelse med og udnyttelse af den nyfaldne sne. Det er selvfølgeligt også muligt, at medbringe eget udstyr og teste det inden skiferien går mod nord eller syd.

daniel-ski2

Få undervisning

Når der er sne på banen vil der være skiinstruktører tilstede, og det er muligt at få tips, tricks og gode råd. Det vil være muligt at booke en instruktør for kortere eller længere tid, hvilket er en oplagt mulighed for nybegyndere for at lære lidt inden skiferien.

Ved skianlægget vil det desuden være muligt komme indenfor for at få varmen, ligesom der vil være mulighed for at købe varme drikke.

Få besked når der er sne på bakken

Hvis man vil være sikker på ikke at gå glip af sneen og en god oplevelse, er muligt at tilmelde sig dayz. Resorts nyhedsmail, der giver besked så snart der er sne på bakken.

Skibakke_rød_bux

Skianlægget giver med andre ord mange mulighed for at få en god skioplevelse, selv om sneen ikke falder.

Læs mere på dayz.dk