UCPA – Eventyr for alle

Da vinteren nærmer sig er det dog nærliggende, at fokusere på hvad UCPA, kan tilbyde den kommende vinter, hvilket er utrolig meget. Den danske afdeling af UCPA kan tilbyde ferier på ti forskellige destinationer i Frankrig som alle er nøje udvalgt i forhold til, at kunne tilbyde de bedste oplevelser på et helt specifikt område.

UCPA 2

Hvad er anderledes ved UCPA?

Alt er faktisk anderledes ved UCPA og det, er netop styrken ved UCPA. UCPA blev stiftet i 1965 af den franske regering i et tiltag for, at give befolkningen mulighed for at opnå sundhed igennem sportslige aktiviteter. UCPA har indtil et par år siden været non-profit og på trods af, dette ikke er sagen mere – kommer det stadig til udtryk i priserne og konstruktionen omkring ferierne. Med UCPA bor man nemlig på centrer, som minder om det vi danskere vil forbinde med højskoler. Standarden varierer dog fra center til center og på nogle destinationer er det muligt at booke 2-værelser.

Dansk afdeling med franske rødder og historie!

Den helt store styrke ved UCPA er, at alt andet end transport er inkluderet i prisen – det betyder, at man får bolig, helpension, liftkort, leje af skiudstyr samt undervisning i det omfang man har lyst. Ordet undervisning er ofte et ord der kan mistolkes og med UCPA er der da også stor forskel på det man får. Køber du fx en uge med offpiste “undervisning” er der selvfølgelig tale om bjergguide som både støtter, giver fifs og tricks samt guider dig rundt til de allerbedste steder.

UCPA 1

Ønsker du derimod hardcore teknik undervisning eller træning i freestyle tilbydes dette også, og dette foregår altid med utrolig kompetente undervisere som elsker det de laver. UCPA uddanner nemlig deres egne instruktører og ikke nok med det – så betaler de faktisk også deres uddannelse. Det giver i sidste en masse entusiastiske undervisere som brænder for deres arbejde, hvilket i nogle tilfælde kan stå i kontrast til det man får på almindelige franske skiskoler.

Hvad kan UCPA tilbyde til vinteren 2015?

UCPA kan tilbyde en række super fede tilbud, og vi har i det følgende fundet 3 muligheder til jer, der er vilde med eventyr og freeskiing.

Chamonix // Offpiste Passion // 23 timers offpiste guide // Uge 3 // 10/01-17/01 // Pris: 6200,-

Er du til freeskiing, eventyr og powder i nogen af de mest storslåede kulisser så er Chamonix et absolut must! Chamonix ligger klods op Mont Blanc og det kombineret med en uofficiel kåring som Europas Ekstremsports hovedstad, får du ikke meget mere optimal beliggenhed når det kommer til eventyr og freeskiing.

Offpiste passion med UCPA er en uge med offpiste instruktør for dig der vil have de bedste oplevelser udenfor pisterne. Der er inkluderet 23 timer med offpiste instruktør, bolig, helpension, liftkort og leje af al udstyr.

6115-07109803

Val d’Isere // Offpiste Expert // 23 timers offpiste guide // Uge 6 // 31/01-07/02 // Pris: 7300 ,-

Val d’Isere, Tignes og det samlede Espace Killy som området hedder er bestemt ikke et område man skal gå udenom, hvis man er til offpiste og freeskiing. Tilsammen giver de to dale helt fantastiske muligheder for ekseptionel freeskiing. Hvor Val d’Isere tilbyder masser af stejle og udfordrende linier mellem træer og klipper tilbyder Tignes højt alpint terræn med lige så mange muligheder.

Val d’Isere er derudover en super charmerende by og lægger også hus til legendarisk afterski på Folie Douce. Som titlen antyder er kurset kun for eksperter og det understreger samtidig at man her får lov til at prøve kræfter, med noget af det bedste og mest udfordrende freeskiing frankrig kan præstere. Bjergguiden sørger naturligvis for optimal sikkerhed og rammerne er derfor sat, for en helt unik ferie med freeskiing som omdrejningspunkt.

Serre Chevalier // Riders.dk Freeride skitur 2015 // Uge 10 // 28/02-07/03 // Pris: 7299,-

Det er ikke alle der kender Serre Chevalier og det er faktisk en skam da området tilbyder utrolig god og hyggelig freeskiing. Serre Chevalier har været glemt i en årrække, men har tidligere fungeret som kursus destination for den danske skiskole, netop pga. det gode offpiste skiløb. Området bryster sig af mere end 300 solskinsdage om året og dette afskrækker nogen gange folk fra at tage dertil.

UCPA 4

Imidlertid er det sådan, at alt skiløb i Serre Chevalier findes på nordsider som giver utrolig god snesikkerhed. Området er fyldt med super fede linier der slanger sig igennem træer som kendetegner dalen – nogen ville sige, at det på mange måder minder om Østrig.

Kom også til La Grave

Drengene på Riders.dk har sørget for at du kan få din drengedrøm opfyldt og komme til La Grave. Det bliver naturligvis med bjergguide, så du kan komme ud og opleve det legendariske skiområde på bedste vis.

Læs alt om turen på Riders.dk og støt op om dem som er med til at holde gang i det danske skimiljø!

Vi byder jer allesammen velkommen til en eventyrlig vinter med UCPA!

I kan finde UCPA Danmark på følgende:

Instagram: @UCPA_Danmark @WeAreUCPA @AlleEventyrStarterHer

UCPA Danmark på Facebook

www.ucpa.dk