Hvor ville du tage hen, hvis dit hus var transportabelt. Ville du bruge hver nat i et nyt skiområde? Vil du blive på et nyfunden utopia for evigt? Eller ville du lade eksperterne om at leve som vagabonder?

Et liv på vejen

Livin’ Tiny crewet, som i sin grundessens består af Zack Griffin og Molly Baker, men som altid bliver forøget med et par mand, satte sig for at finde ud af det, da de rejste rundt med 10,5 kvm lille hjem i søgen efter den bedste pudder. Masser af spørgsmålstegn om, hvor sneen ville falde tungest og hvem der ville åbne deres arme og sige velkommen til det lille hus.

tiny-house

Foto: Molly Baker

Colorado, Washington, Utah, Wyoming og BC var bare et par af deres stop på vejen. En brændende truck, laviner, køreture natten lang og snefyldte veje er bare nogle af de bump det lille hus mødte på dets vej imod den dybe vinter og højeste bjergtoppe. Med nye venner, uforglemmelige pudderdage og varme hyggelige aftener i det lille hus, vil teamet aldrig glemme oplevelsen. Selvom de lever småt, kommer de på de største eventyr.

Tag en tur med i Livin’ Tiny

[video_lightbox_vimeo5 video_id=53613105 width=1000 height=556 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2014/11/livin-tiny.jpg]