Ski Addiction ønsker at lære dig at blive en endnu bedre freestyle skier. Det giver dig mulighed for at gode råd og tips, samtidigt med at du kan udvikle dig i dit eget tempo. Du kan sidde hjemme foran computeren og få gode råd fra eksperterne og have din basisviden i orden, inden du tager på skiferie og give den gas i snowparken.

Alt dette vil blive tilgængeligt for 49$.

Backflip crossed skis

Jeg har ikke selv testet det, men det virker til at Ski Addiction giver en udførlig gennemgang af de helt basale moves indenfor freestyle. Jeg tror det vil være rigtigt for begyndere og lettere øvet. Det vil give dig den rette teknik fra start, i stedet for at du skal gætte dig frem. Undgå en masse unødvendige styrt.

Preview: Lær at lave en 360’er

Inden du betaler den fulde pris, kan du her se hvordan Ski Addiction lærer fra sig og om det er noget for dig. I videoen herunder kan du lære at lave en god og stilet 360’er, helt fra bunden.

Lær alt hvad der er værd at vide

I den kommende sæson vil de lægge videoer op, hvor du kan lære at spinne 5’ere, 7’ere og 9’ere, switch på rails, spins på rails, switch-ups og flips.

Hvis ikke du har lyst til at betale for tips og tricks, kan du se de mange videoer vi har samlet på internettet. I vores Freestyle Tips og Tricks sektion vil du også kunne lære en masse.

Teaser

Vil du se endnu mere om, hvad Ski Addiction har at byde på kan du se den lange teaser herunder, hvor de gennemgår alt hvad du kan lære til næste sæson.

Du kan se mere og tilmelde dig deres program på Skiaddiction.com.