I mændenes superpipe finale løb Simon Dumont med sejren. Efter at have styrtet i slutningen af første gennemløb rev han sejren hjem med et gennemløb, som dommerne belønnede med 94.50. Dette var nok til at holde Justin Dorey og Kevin Rolland bag sig på de følgende pladser.

I kvindernes superpipe finale vandt Dania Assaly med en samlet score på 91.25, igen var det andet gennemløb, som sikrede sejren. På anden og tredjepladsen på Dew Tour i Breckenridge kom Mirjam Jaeger og Jessica Cumming.

I Slopestyle finalen måtte hjemmebanefavoritten og dobbelt X games guldvinder Bobby Brown se sig henvist til andenpladsen. Førstepladsen tog Alexis Godbout sig af. Med et gennemløb som dommerne vurderede til 94.50 endte han på toppen af podiet. Sammy Carlson endte på en tredjeplads. Der bliver dog rapporteret at Russ Henshaw lavede et ekstremt flot gennemløb uden at blive belønnet med en podieplads. Han endte i stedet på en femteplads. I hans gennemløb havde han bl.a. landet en left double cork 1080 på en right double cork 12.

På kvindesiden var Ashley Battersby’s gennemløb på 86.50 nok til en førsteplads. De efterfølgende pladser tog Keri Herman og Jessica Warll sig af.

Dew Tour, Breckenridge, slopestyle, alexis godbout, bobby brown