Men det er også masser af andet sjov og muligheden for at møde ligesindede og knytte nye venskaber.

I år går sommer-campen til franske Tignes i uge 29, hvor Grand Motte gletsjeren sørger for, at der er sne nok året rundt.

Her vil man kunne få målrettet og sjov træning i at hoppe, slide og være kreativ med ski og snowboard under fødderne. Vi filmer også træningen og bruger materialet til at gøre folk bedre

 Nikolaj Vang der er formand i Playground SNOW ski- & snowboardklub, som arrangerer Din Camp og har gjort det i snart 15 år.

Det er nogle af Danmarks bedste skiløbere og snowboardere, som står for træningen. Trænerteamet tæller blandt andre den nykårede danske mester i slopestyle, Thomas Trads, samt folk som Rasmus Dalberg Jørgensen, Tobias Himmelstrup og Johan Duus.

Din Camp Sommercamp

Masser af aktiviteter

På Din Camp om sommeren er sneen på gletsjeren til tre-fire timers træning om dagen, men det betyder så langt fra, at dagens aktiviteter slutter samtidig. Om eftermiddagen er der rig mulighed for prøve kræfter med andre sjove og spændende ting.

Downhill mountainbiking, trampolin, beach soccer/volley, vandrampetræning, bueskydning og vandsport er bare nogle af de muligheder man har for at prøve sig selv af.

Tignes er en heftig sommerdestination forstået på den måde, at det er ens egen skyld, hvis man keder sig. Udbuddet af aktiviteter er overvældende, og der er altid noget at tage sig til

Nikolaj Vang

Din Camp 3-kamp

Nye venner

Din Camp henvender sig hovedsageligt til unge mellem 14 og 35 år. Og hvert år deltager der både masser af drenge og piger, som får værdifulde oplevelser og gode minder, de tager med sig resten af livet.

Alle på Din Camp er der for at have det sjovt, lære en masse nyt og være en del af det sociale fællesskab. Det afspejler sig i stemningen, og det er praktisk talt umuligt at komme hjem fra Din Camp uden at have fået en masse nye venner,

Nikolaj Vang

Det koster 6.499 kroner at tage med på Din Camp, hvilket blandt andet inkluderer transport t/r til Tignes, bolig i gruppeværelse, 7 x gange aftensmad, 6 dagens liftkort, 5 dages undervisning i parken, eftermiddagsaktiviteter og en camp t-shirt.

Derudover får man også et års medlemsskab af Playground Snow ski- & snowboardklub. Medlemskabet indbefatter bl.a. Idræts- og rejseforsikring til turen.

Din Camp sommercamp

Downhill mountain biking på Din Camp

Som noget nyt kan vi, som et supplement til undervisningen på i snowparken i Tignes, tilbyde træning på downhill mountainbike med en af Danmarks absolut sejeste dirt og downhill atleter – Gregers Pedersen.

Hvem er Gregers Pedersen?


Vi kører tre eftermiddage, hvor Gregers guider alt fra helt grønne begyndere til hardcore eksperter i at få det bedste og sjoveste ud af de verdensklasse downhill ruter i Tignes. Downhill-træningen er et tilkøb, som vi anbefaler alle at benytte sig af – det er lærerigt, intenst og sjovt!

3 eftermiddage med Downhill undervisning, cykel, sikkerhedsudstyr og liftkort til bike-parken koster DKK 1.499,00,-

Fakta

Tidspunkt: Uge 29 – fredag 11. juli (afgang eftermiddag/aften) til søndag 20. juli (hjemkomst formiddag/middag) 2014

Destination: Tignes, Frankrig

Tilmelding

Tilmeld dig i linket her!

Sidste tilmelding den 27. juni!

Pris: DKK 6.499,-

Prisen inkluderer:

 • Transport t/r (kan fravælges)
 • Bolig (gruppeværelse)
 • Aftensmad på destinationen (lørdag aften – fredag morgen)
 • 6 dages liftkort
 • 5 dage med undervisning i snowparken af DKs bedste træner team
 • Videofejlretning
 • Eftermiddagsaktiviteter (trampolin, sport, etc.)
 • Camp t-shirt
 • Årsmedlemskab af Playground Snow ski- & snowboardklub (Du har herved rejseforsikring på alle Din Camps)

Downhill MTB tillæg:

Pris: DKK 1.499,-

 • 3 dages liftkort
 • 3 eftermiddages leje af DH-bike og sikkerhedsudstyr (kan fravælges)
 • 3 eftermiddage med undervisning i bike-parken af DKs bedste træner team
 • Videofejlretning

Din Camp Downhill