Hvorfor skal du tage med på Din Camp?

Din Camp er en freestyle ski- og snowboardcamp for dig, der elsker at stå på ski- og snowboard og vil forbedre dine evner. Derudover er der også en masse andre spændende aktiviteter og muligheden for at møde ligesindede og skabe nye venskaber.

Sidste chance for tilmelding til Din Camp Uge 42 er den 19. september

Din Camp efteråar 201401

Undervisning til alle niveauer

I efterårsferien, har snowparken åbent i lang tid sammenlignet med sommerferien, derfor er der rig mulighed for at udvikle dig på ski og snowboard. Dagligt får du undervisning af Danmarks bedste skiers og snowboarders. Uanset niveau er der en træner, som passer til netop dit behov. I snowparken lærer du at hoppe, og køre på rails og bokse. Du får 5 undervisningsdage à cirka 4 timer. Før og efter undervisningen er der selvfølgelig tid til selv at køre.

Nede fra bjerget

Efter undervisning er der tid til at slappe af og/eller opleve nogle af Din Camps sjove aktiviteter. Bl.a. trampolintræning, videotræning og skatesessions. Det er svært ikke at finde på noget at lave.

 

[video_lightbox_vimeo5 video_id=78020095 width=1000 height=563 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2014/09/Din-Camp-efterar-1400.jpg]

Venner

På Din Camp kan du ikke undgå at få nye venner.

– Alle på Din Camp er der for at have det sjovt, lære en masse nyt og være en del af det sociale fællesskab. Det afspejler sig i stemningen, og det er praktisk talt umuligt at komme hjem fra Din Camp uden at have fået en masse nye venner, fortæller arrangøren, Nikolaj Vang.

Om du er pige eller dreng, ung som gammel, vil der være rig mulighed for at møde nogen på Din Camp.

Din Camp efteråar 201400

Pris

Det koster kun 6.499 kr. at tage med på Din Camp. Dette inkluderer transport t/r til Kaunertal, bolig i lejlighedskomplekser, 7 gange aftensmad, 6 dages liftkort, 5 dages undervisning i parken, aktiviteter, en fed camp t-shirt, og ikke mindst oplevelser og minder for livet.

Derudover får du også et års medlemskab af Playground Snow ski- & snowboardklub. Medlemskabet indbefatter bl.a. Idræts- og rejseforsikring til turen.

Sidste chance for tilmelding til Din Camp Uge 42 er den 19. september

Tilmeld dig Din Camp Uge 42 lige her!