Det fremtidige ski spile, SNOW, giver den enkelte spiller mulighed for enten at køre big Mountain eller park, og drømme om de fedeste tricks, indtil den rigtige skisæson begynder.

Første rigtige ski spil

Snowboardere har haft SSX siden 2000 og Shaun White Snowboarding siden 2008, men skiers har aldrig rigtig haft noget ski spil, udover Jonny Moseley Mad Trix fra 2001, som ikke var nogen succes. Nu har en gruppe spiludviklere slået sig sammen for at lave det første “rigtige” Freeride og Freestyle spil til riders af riders.

Big Mountain

Spillet er bygget op over et stort bjerg, hvor kun fantasien sætter grænser, du får mulighed for at vælge dine egne linjer. Om du vil tage store drops og smide store backflips “McConkey-Style” eller du vil køre tætte træ løb bestemmer du helt selv. Der vil ikke være et decideret map over bjerget, kun et stort billede af bjergsiderne.

Snowparken

Dette skal skabe et ski spil, hvor brugeren hele tiden bliver udfordret og konstant får mulighed for at udforske nye områder. Der vil også være mulighed for at køre park i den byggede “terrain park” til de riders som finder freestyle mere interessant end freeride. Til de få som bare gerne vil ud og få noget fart under brædderne, har de også udviklet en slalombane.

Park

PC, MAC, Xbox eller PS3

Spillet SNOW har været under udvikling det sidste 1½ år, dog er der ikke sat nogen udgivelsesdato endnu, da producenterne vil være sikker på at kunne nå deres egen deadline, plus der mangler en masse smådetaljer i spillet som skal rettes. Der vil dog blive fastlagt en dato for hvornår spillet kan downloades, som vil blive offentliggjort i næste uge.

SNOW vil i første omgang kun være tilgængeligt til PC, da styresystemet der er brugt ikke samarbejder med MAC. Om SNOW udkommer til PS3/PS4 eller XBOX i fremtiden, afhænger af om nogle spiludgivere har interesse i, at investere i spillet så det kan tilpasses de forskellige platforme.

Fun with friends

Aldrig gå ned på udstyr

For at skabe så megen spilglæde så muligt, for udstyrsjunkier som jeg selv, har SNOW skabt et samarbejde med talrige skiløbere, skimærker, tøjmærker osv. Hvilket vil sige at du har mulighed for at shredd’e rundt i det nye baggytøj fra Armada eller på de bredeste planker fra f. eks. Faction Skis. Du får utallige muligheder for at tilpasse din “skier” med præcist det udstyr fra 2014 sæsonen som du ønsker ! En feature som gør spillet meget mere realistisk.

Udstyr

Hjælp med at udvikle spillet

SNOW vil i første udgave komme som en BETA-version, hvilket vil gøre det muligt for dig at teste spillet af, og komme med dine positive og negative vinkler, samt områder som du ønsker skal ændres. Dette gøres for at skabe det bedst mulige ski spil. Jeg tror at skispil-genren går en stor tid i møde, da der endelig er kommet øjne op for, hvor stort markedet for et ski spil er. Udover SNOW har der gennem flere år også været tale om, at EASPORTS, skulle være interesseret i at skabe et skispil, så mon ikke vi også ser et udkast fra dem fremtiden, hvis SNOW bliver en succes.

Jeg glemte for resten at fortælle – det bliver gratis !

Tjek hele videoen ud, hvis du er interesseret i at høre mere om spillet.