WhereToGoSkiing.com er Europas nye brugerdrevne skiportal – her kan du rate og anmelde alle de destinationer du har besøgt og på den måde hjælpe andre til at finde de steder som flest brugere synes bedst om. Som “Tripadvisor” – bare for skiløbere og snowboardere!

Bliv VIP anmelder

Udover anmeldelser og ratings vil du finde artikler og konkurrencer hvor vi udlover præmier doneret af de hoteller og sportsforretninger som annoncerer på sitet. Alle der lægger anmeldelser ind deltager automatisk i lodtrækningerne og inden længe åbner vi vores VIP klub med særlige fordele for de mest aktive brugere.

hintertux-anmeldelser

Beskrivelse og rating af Hintertux. Læs hvad de enkelte brugere har sagt her

Så har du besøgt mange skiområder, og er frisk på at dele dine oplevelser med andre skiløbere og snowboardere, vil jeg bestemt opfordre til at du besøger WhereToGoSkiing og deler dine favoritter med alle os andre. Så behøver vi ikke alle sammen besøge de samme kedelige skiområder (selvom der nu ikke findes mange kedelige skiområder. Jeg har i hvert fald ikke besøgt mange)

Mine favoritområder

Jeg har været inde og skrive et gæsteindlæg omkring mine personlige favoritområder, fra forskellige dele af verden. Her kommer jeg bl.a. ind på, hvorfor jeg altid vender tilbage til St. Anton, hvor jeg havde sidste sæsons bedste oplevelser og hvorfor et lillebitte område i Japan var helt overvældende. Her kan du læse mit gæsteindlæg.

wheretogoskiing

Sitets slogan er ”From one skier to another” så hjælp med at hjælpe andre og find selv de bedste steder. Tjek også deres FB-side og vær med til at booste kendskabet til Europas nye skiportal!