Ski nordamerikaKicking Horse

Kicking Horse i Canada er en hæsblæsende og populær skidestination. Her finder du et eldorado for det mere ekstreme skiløb. Her er fantastiske bowls, stejle hang, off-piste og ikke mindst den berømte tørre pulversne, også kaldet “champagne powder” samt Nordamerikas bedste og højest beliggende bjergrestaurant ”Eagle Eye”.

Fra restauranten er der en enestående udsigt og her kan du fylde depoterne med ny energi, så du er klar til endnu en heftig tur på pisterne.

Kicking Horse var tidligere et sted forbeholdt den øvede skiløber, men de seneste års udvikling af liftsystemet gør, at det i dag appellerer til alle skiløbere. Det er dog stadig den erfarne skiløber, som virkelig kan drage nytte af Kicking Horses’ unikke muligheder.

Besøg Revelstoke

Rejsen til Kicking Horse kan kombineres med skibyen Revelstoke, som er det helt nye hit i Nordamerika. Stedet er et mekka for gode skiløbere, som vil lege og prøve grænser af i sneen. I Revelstoke finder du den dybe sne, som er oplagt til off-piste.

Her er også mulighed for både heli- og catskiing. Dine dage med heliskiing foregår i dyb sne på store åbne alpine pister og gletsjer terræn. Cat-skiing giver dig ubegrænset lodret skiløb på Revelstoke Mountain Resort i det legendariske Selkirk Range, hvor du vil få en uforglemmelig oplevelse. Vejrforholdene bestemmer hvilket terræn, der skal udfordres dag for dag.

Chris Rubens video fra Revelstoke

[video_lightbox_vimeo5 video_id=79986976 width=1000 height=556 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2014/09/Chris-Rubens-Revelstoke.jpg]

 

Revelstoke er det hurtigst voksende skiområde i Canada. Der er store planer med området, og alt tyder på, at det bliver Canadas største og bedste skiområde, når det står helt færdigt. Revelstoke kan byde på 12 – 18 m. puddersne hvert år.

Aspen/Snowmass i Colorado

Rejser du sydpå over grænsen til USA finder du endnu et populært og imponerende skiområde. Aspen/Snowmass er det mest kendte skiområde i Colorado, med masser af plads på pisterne og ingen kø ved skilifterne. Her er 4 forskellige skiområder: Snowmass, Aspen Mountain, Aspen Highlands og Buttermilk. Snowmass byder på parks, superpipes og halfpipes til de legesyge samt et kæmpemæssigt skiterræn med cruisers, glades og steeps til de erfarne skiløbere.
Aspen Mountain har været kendt for dens berømte ”sorte diamant” og her er glades, bumps og steeps, som du kan prøve af med dine rejsekammerater.

Snowboard Canada

Aspen Highlands har en 360-graders udsigt over Maroon Bells og er et uendelig stort terræn, som gør Aspen Highland til de lokales favorit i over 50 år. Tag Deep Temerity liften til det nyeste skiområde, som lægger op til nogle af det mest udfordrende bjergterræn i Nordamerika.

Brede pister og X Games pipe

Buttermilk byggede for snart 50 år siden vidt åbne, blide og snoende pister, der appellerede til begyndere og familie, men i dag er det en helt anden snak. I dag er Buttermilk berømt for X Games. Buttermilk kan prale af en 22-foot superpipe i den legendariske terræn park. Mange X Games vindere, olympiske deltagere og upcomers deltagere har testet terrænet og bevidner om en helt igennem fabelagtig oplevelse.

Snyd ikke dig selv for disse uforglemmelige oplevelser i det skønne Nordamerika, hvor udfordrende og hæsblæsende skiløb venter forude.