Online bildele

Er du på udkig efter billige autodele, er der kommet en ny spiller på markedet. Autodele24.dk giver dig mulighed for at købe autodele på lige fod med forbrugere fra resten af Europa. Det der er interessant er at du køber fra samme forhandler, som også sælger i England, Tyskland, Spanien mv. – lande der typisk har et lavere prisniveau end Danmark. Hvem vil ikke gerne have autodele til den bedste pris?

bil-sne

Alle bilmærker

Uanset hvilken bil du kører i. Om det er en Mercedes, en Ford eller en Lancia, så kan du finde bildele, som passer til din bil. Vigtigt for dig, som lige står at mangler noget for at få bilen gjort vinterklar og klar til at køre igennem regn, slud og sne på vej mod årets skiferie.

Fordele

Kundeservice

Et af problemerne med almindelige værksteder og bilforhandlere er typisk at åbningstiderne ikke matcher dine egne arbejdstider. Her er det ikke noget problem, da kundeservice har åbent seks dage om ugen, og de ansatte sidder klar ved telefonen helt ind til kl. 23 på hverdage.

Ekstra rabat

Er du hurtig når du går ind på Autodele24, får du endda lidt ekstra rabat, ved hurtig tilmelding til deres nyhedsbrev. Især hvis du står og skal købe for et større beløb, vil det kunne betale sig at tilmelde sig den ekstra rabat. Penge sparet er penge tjent.