Skistøvler er som oftest det største problem for skiløbere i alle aldre og niveauer. Uanset hvad, har du stået på ski i en længere periode, så vil du uden tvivl have haft problemer med dine skistøvler. Det kan tildels undgås ved hurtigt at vide, hvilken størrelse skistøvle du har brug for.

Med denne størrelsesguide til skistøvler kan du nemt vurdere, hvilken størrelse skistøvler du skal bruge.

 

Ikke så simpelt

Desværre er det ikke så simpelt at vælge skistøvler. Der er forskel på de forskellige mærker og Rossignol skistøvler kan føles meget anderledes end et par Atomic skistøvler. Der er nemlig forskel på bredden og konstruktionsmetoden på de forskellige skistøvler. Så selvom du kan se din størrelse herunder, så er det vigtigt at du får kvalificeret og fokuseret vejledning når du skal købe skistøvler.

Størrelsesguide til skistøvler

Størrelse på skistøvler

Find de helt rigtige

Du bør være meget opmærksom når du vælger skistøvler. Selv hvis du føler dig til besvær i skibutikken, skal du blive ved med at lede efter den helt rigtige skistøvle. Du bør ikke stille dig tilfreds med mindre. De ansatte i skibutikkerne er godt klar over at det ikke er den nemmeste opgave og de bør derfor tage sig den tid, det tager for dig at købe de rigtige skistøvler.