Frankrig

Skiferie i Frankrig

De mest populære skisportssteder i Frankrig i er beliggende i den sydøstlige del, op mod Schweiz og Italien.Det smukke landskab og de mange skilifter (4000 lifter til 6000 spor i alt) har bidraget til Frankrigs renommé, som et sted, hvor du let kan transportere dig rundt mellem de forskellige skiområder og skisportssteder.

Få en GRATIS guide til Europas skiområder her

De franske skisportssteder er typisk satellitbyer, som udelukkende er opstået pga. skisporten, eksempler på disse er Tignes og Val Thorens. Val Thorens og Tignes egner sig utrolig godt til unge mennesker, der ønsker skiløb i højeste klasse. Hotellerne er store betonbygninger uden nogen som helst form for charme, og maden henvender sig udelukkende til turister. Det er på ingen måder at spotte at man faktisk opholder sig i Frankrig. Du hører sjældent det franske sprog, eftersom at alt stort set foregår på engelsk.

Frankrigs skiområder

Ser man bort fra disse ting, så er skiområderne i Frankrig simpelthen fantastisk, der er masse af udfordringer i skiløbet, om du er til park, offpiste eller enormt brede pister.

Blandt de mest populære skiområder i Frankrig er:

[mappress mapid=”7″]

På ski i Frankrig – www.skiparadis.dk

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.