Skiferie i Avoriaz

Avoriaz er et kæmpe skiområde. Det er en del af skiområdet Portes de Soleil, som byder på 650 km piste serviceret af 220 lifter. Næsten alt sammen hænger sammen. Dette gør det til et af verdens allerstørste liftservicerede områder. Her er noget for alle niveauer, fra blå begynder pister til ”muren”, en af europas allerstejleste pister.

Skiområdet i Avoriaz er dog domineret af brede røde boulevarder, med masser af plads til store, lækre carving sving. I Haut-fort er de mest krævende pister, nogle hvilke ikke er for sarte sjæle.

Avoriaz offpiste

Der findes masser af god offpiste i Avoriaz

Avoriaz snowpark

Avoriaz snowpark er en konceptpark bygget sammen med Burton.

Avoriaz er en meget atypisk fransk skiby. Byen er ikke som andre franske skisportsbyer, her er alle bygninger beklædt med træ og det er forbudt at køre bil i byen. Det giver Avoriaz er en rustik fremtoning og en meget afslappende atmosfære. Et rigtigt hyggeligt sted at tilbringe sine aftener efter en lang dag på ski. Al transport foregår på gåben eller i hestekane, yderst charmerende. Området byder på meget forskelligt skiløb til både freerideren og freestyleren, så vil man både køre powder og park er det på skiferie i Avoriaz.

6-dages liftkort: 205 €

Skiferie i avoriaz

Avoriaz Pistekort:

Avoriaz, pistekort, portes du soleil

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.