Chamonix offpiste

Offpiste i Chamonix

Her er muligheder overalt i Chamonix, med et skiområde som strækker sig fra 1000 m.o.h til 3800 m højde er her altid pudder at finde. Omgivelserne er fantastiske, med udsigt over Mont Blanc er der altid noget at kigge på. Dette er et område for eventyreren, her er vanvittigt mange muligheder for at udforske Chamonix i forsøget på at finde pudder.

Skiområdets klassiske nedfart er Valle Blanche, den over 20 km lange nedfart, med et fald på omkring 2800 højdemeter. Det er udover en at være en fed skitur også en fantastisk naturoplevelse. Turen tager dig igennem utroligt flot højalpint terræn. Der er forskellige ruter i forskellige sværhedsgrader, den klassiske er ikke vildt udfordrende for en øvet skiløber, men der er mulighed for at øge sværhedsgraden betydeligt.

Les Grand Montets offpiste

Les Grand Montets er det centrale bjerg i området. Her er usandsynligt mange offpiste muligheder, men også mange om buddet. Man skal derfor være hurtigt ude for at få first tracks i Chamonix offpiste. Det er tilgengæld også et helt fantastisk offpiste skiområde, i Chamonix er alt hvad hjertet begærer. I Chamonix offpiste er der så store højdeforskelle at man altid finde god sne på Les Grand montets. På dage med dårligt vejr og tilsvarende sig, skal man tage til Les Houches, for at finde den gode Chamonix offpiste

offpiste mountaineering

Tilbage til skiferie i Chamonix

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.