Skiferie i Les Deux Alpes

Skiferie i Les deux Alpes tilbyder skiløb helt op til 3600m højde på Europas største gletscher; Dôme Le Puy Salié. Dette betyder selvfølgelig også sommerski i Les deux Alpes. Et sted, hvor mange erfarne skiløbere står på ski om sommeren grundet den fantastiske snowpark Le Deux Alpes bygger på gletscheren.

Les deux Alpes skiområde byder på 220 km piste i alle sværhedsgrader. Som tommelfingerregel ligger de nemmeste pister tættest på byen. Desto mere man fjerner sig fra desto mere udfordrende bliver pisterne. Som freerider er pisterne oftest kun til opvarmning og transport, derfor er det heldigt at der i Les deux Alpes er mange muligheder for at nyde powderen.

Les Deux alpes offpiste:

Offpiste i Les deux Alpes holder højt niveau

Les deux Alpes snowpark:

Les deux Alpes snowpark er en af Europas bedste, både sommer og vinter

Les deux Alpes er en større by, omkring 1,5 km lang. Byen har masser af mindre sidegader, hvor man kan finde god afterski og franske restauranter. Efter den første tids forvirring kommer Les deux Alpes charme frem og man begynder at udforske de interessante sidegader. Byen har bl.a. også en opvarmet udendørs svømmepøl, som er gratis at benytte med et 6-dages liftkort eller mere.

Les deux Alpes byder på verdensklasse offpiste og snowpark. Så både freestyleren og freerideren vil føle sig godt tilpas på skiferie i Les deux Alpes.

6-dages liftkort: 195€

Le deux Alpes pistekort:

Les deux alpes pistekort, freeride, offpiste, freestyle

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.