Skiferie i Tignes

På skiferie i Tignes får man en exceptionel beliggenhed. På begge sider af Tignes kommer pisterne kørende ned fra de stejle bjergsider. Investerer man i det store liftkort; Espace Killy får man adgang til 300 km velpræpareret piste i hele området. Espace Killey omfatter områderne; Val d’isère, La Daille, Solaise og Le Fornet. Jeg kan personligt anbefale at købe det store liftkort til Espace Killy når man er på skiferie i Tignes.

Tignes offpiste

Tignes offpiste tilbyder god pudder, store klipper og stejle bjergsider

Tignes snowpark

Tignes byder også på masser aktiviteter om aftenen. Tignes by er det bedste sted at gå ud i hele Espace Killy området. Hvis nattelivet også har interesse er Tignes stedet at vælge. Vil man ud at bruge lidt flere kræfter om aftenen, kan man stå på skøjter på den frosne sø; Le Lac. Man kan også kælke, paraglide og lege rundt i den store sportshal.

Alle disse muligheder betyder at Tignes er et fantastisk skiområde for freeskieren. Freeride mulighederne er endeløse, både lige ved siden af pisterne og længere væk, kun tilgængeligt efter hikes. Tignes skiområde afholder også en freeride konkurrence på Nordsiden af Grande Balme. En skiferie i Tignes kan anbefales til alle seriøse freestylere og skiløbere generelt. Skiområdet skal dog måske undgås under X Games Europe, da priserne vil være skruet helt i vejret og Tignes skiområde vil være fuldstændig proppet med mennesker. Uanset hvilken form for freeskiing man foretrækker, er det en god idé at tage på skiferie i Tignes.

6-dages liftkort: 222,50€

Tignes pistekort:

Tignes pistekort, freeride, offpiste, freestyle, X games

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.