Skiferie i Val d’isere

Val d’isere skiområde byder sammen med Tignes skiområde på over 300 km piste på det store Espace Killy liftkort. Her er noget for enhver smag. De store brede boulevarder og de stejle alpin pister.

Pisterne i Val d’isere

Val d’isere skiområde har skiløb fra 1850m højde til 3450m højde, hvilket giver et vertikalt fald på 1600 meter. Det er mere end nok til at udfordre selv den mest erfarne skiløber på skiferie i Val d’isere. Her er flest brede begynderpister, hvor man kan lære at slå sine første sving og træne teknikken. Dette betyder dog ikke at de erfarne skiløbere, vil kede sig. De svære pister som er i skiområdet, kan holde selv den bedste carver udfordret på en uges skiferie i Val d’isere. Her er bl.a. et alpin race stykke som hvert år bliver brugt til racing konkurrencer. Val d’isere by ligger lige imellem de to hovedbjerge i skiområdet, Bellevarde og Solaise. Man kan derfor kigge op på en stor del af Val d’iseres pister og offpiste.

Val d’isere offpiste

Offpisten i Val d’isere har nok med gode freeride muligheder.

Val d’isere snowpark

Val d’isere snowpark er en snowpark på højt niveau.

Val d’isere skiområde hænger sammen med Tignes skiområde

Val d’isere skiområde har alt til alle. Det er ikke uden grund at det ofte nævnes som en af Europas bedste skiområder. Det kan dog også mærkes på prisniveauet, som er højt. Men udover det, kan det kun anbefales at tage på skiferie i Val d’isere.

6 dages Val d’isere liftkort: 218€

Val d’isere pistekort:

Val d'isere pistekort, ski, espace killy

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.