Skiferie i Val Thorens

En skiferie i Val Thorens er en skiferie i Europas højeste skidestinaton. Byen ligger i 2300 m højde, hvilket betyder at Val Thorens får et charmerende vinter udseende med masser af sne i bybilledet. Skiløbet er suverænt med 600 km velpræpareret piste. Liftkortet dækker skiområdet, som kaldes de tre dale. De tre dale omfatter Les Menuires, St. Martin de Belleville, Meribel og Courchevel.

På skiferie i Val Thorens er der nok af udfordringer for pistefræseren. De højeste tinder i området er Pointe du Bouchet (3220m) og Cime de Caron (3200m). Pga. skiområdets høje beliggenhed og det faktum at de fleste pister i Val Thorens vender mod nord og nordvest betyder at snesikkerheden her er utrolig høj. Dette betyder også at man helt ind til maj måned kan tage på skiferie i Val Thorens.

Val Thorens offpiste

Verdensklasse offpiste i Val Thorens

Val Thorens snowparks:

Val Thorens har ikke mindre end 5 snowparker.

Afterski og natteliv i Val Thorens:

Har Val Thorens’ mange skimuligheder ikke drænet kræfterne fuldstændig er her fantastisk fest til Afterski og på diskotekerne. I Val Thorens er der masser af barer, som er villige til at skænke fadøl og smarte drinks til den tørstige skiløber og festen er god. Val Thorens er et yndet skisportsdestination for unge skandinavere. Især er mange unge danskere. Her bliver danset på bordene om eftermiddagen og smidt svedige beats om aftenen. Nætterne kan derfor være mindst lige så udmattende som dagene.

Val Thorens er en fantastisk skidestination. Her er alt hvad freeskieren kan drømme om. Masser af muligheder for godt freeride og freestyle skiløb. Her er højt, stejlt og masser af sne. Samtidig byder byen også på gode fester og masser af gang i gaden.

6-dages liftkort: 178€

Val Thorens pistekort:

Val Thorens, de tre dale, freeride, offpiste, freestyle

 

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.