NÆSTE CAMP:  15. – 17. Januar 2015! 180 EU / PR. PERSON

Prisen inkluderer:
- 3 dages coaching og undervisning af skiteknik på piste og udenfor piste (off-piste) med glæde, sjov & personlig udvikling!

Fra 9:00-15:00 hver dag, frokostpause, 1 time. (frokost er ikke inkluderet).

Freeride Girl camp

Information og Freeride camp for kvinder

Hvordan fik du idéen til freeride camps kun for kvinder?

Der findes ikke mange freeridecamps kun for kvinder, i hvert fald ikke i mit skiområde, St. Anton am Arlberg. Derfor tænkte jeg, at det var en idé.

Freeride campen, som jeg arrangerer til januar, er for alle kvinder, der har et højt niveau på ski: For kvinder, der står godt på ski på alle pister, men ønsker at lære at stå i off-pisten og/eller forbedre sit niveau udenfor pisterne. Campen er altså også for kvinder, der egentlig står ”ok” i off-pisten, men har brug for mere tilvænning og selvtillid udenfor pisterne. (niveau beskrives nærmere i e-mail).

Freeride Girl camp3

Mere tryghed sammen med andre kvinder

Jeg har den opfattelse, at kvinder føler sig mere trygge, når de skal stå på ski med andre kvinder, for så er der ikke sådan et stort pres på dem, som der kan være, når de står på ski med mænd.

Læs otte gode grunde til at kvinder skal bevæge sig i bjergene med andre kvinder

Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for, at de kvinder, der dukker op til campen, går hjem fra campen med en fornemmelse af, at de er blevet bedre i off-pisten, men også, at deres selvtillid i forhold til deres eget skiløb i off-pisten er steget, således de føler sig selvsikre og eksempelvis føler sig mere klar til f.eks. at tage på tur med dem, der er bedre end dem selv, for det udvikler.

Det vigtigste på campen er dog, at vi har det godt og sjovt.

Freeride Girl camp2

Jeg håber selvfølgelig på, at der er nogle friske piger og kvinder, der har mod og lyst til at tage med. Man kan sagtens komme derned alene, for når man står på ski med andre i en gruppe, opstår der hurtigt nye venskaber uanset alder. 

For mere information, spørgsmål eller booking, kontakt Anne-Louise på www.freeridegirl.com!

Sidste tilmeldingsfrist er d. 31/12-2014!