Freelounge er et fællesskab baseret på gode oplevelser i offpisten. Folkene bag Freelounge, Søren Juul Rasmussen og Martin Lübecker, har haft så mange gode oplevelser med freeride at de gerne vil give dette videre. De uddannet på højeste niveau indenfor den danske skiskole og har brugt mange sæsoner i Val Thorens. Dette er basen for deres freeride ture.

Freelounge

Freeride skiferie til Val Thorens

Freeride skiturene til Val Thorens vil foregå i uge 11 og 12. Alle kan være med, så længe man har prøvet at køre offpiste før. Dette er ikke ture til at lære den grundlæggende teknik. Skiturene er for dig, som ønsker at blive en bedre freerider. Uger 13 vil der være freeride tur til Tignes med fokus på det kommende DM i Freeride.

Freeride skituren koster 3500 DKr og inkl. Logi i lejlighed med de andre turdeltagere og undervisning med to Freelounge Coaches i min. 5 dage. Transport og liftkort er IKKE inkluderet.

For at kunne deltage på denne freeride skitur skal du være medlem af Skiklubben Freelounge.

Tilmelding til freeride skiturene og skiklubben Freelounge kan du læse mere om i dokumentet HER.

Freelounge Logo

Vil du læse mere om Freelounge konceptet, se nogle af deres flotte billeder og videoer ud, kan du klikke ind på deres hjemmeside www.freelounge.dk

Freelounge sammenhold

Freelounge klippe drop