Freeride World Tour 12 / Chamonix – Herrer

Da amerikanerne dominerede første stop i Revelstoke var det nu Europæernes tur til at tage Freeride tronen tilbage. Det lykkedes dog kun delvist. Sam Smoothy fra New Zealand tog sig af første pladsen på weekendens Freeride World Tour 12 stop i Chamonix. På andenpladsen lykkedes det for norske Reine Barkered at klemme sig ind og redde lidt af den europæiske ære. Den sidste podieplads tog Oakley White-Allen sig af. Han har dermed to podieplaceringer og fører derfor den samlede world tour foran Drew Tabke og Adrien Coirier.

Freeride World Tour cliff

©NISSAN FREERIDE DE CHAMONIX-MONT-BLANC 2010 / D. DAHER 

Freeride World Tour 12 / Chamonix – Damer

På damesiden sluttede en skuffet Anja Bolbjerg på 10. pladsen. Hun fandt desværre ikke sin linie og måtte skuffende erkende at det denne gang blot blev til en 10. plads. Men held og lykke til Anja fremover, det kan hun helt sikkert gøre bedre og vi hepper på hende til næste stop i Courmayeur. Førstepladsen Jaclyn Paaso sig af, på andenpladsen kom Angel Collinson og det sidste podieplads tog Janina Kuzman sig af. I den samlede world tour fører Angel Collinson.

Næste stop på Freeride World Tour 12 foregår som tidligere nævnt i det nærliggende Courmayeur skiområde allerede på torsdag den 26. jan.

Best of video fra Chamonix

Sam Smoothy’s vinderrun