Både elite- og junioreventet vil starte i dag i Brevent sektoren, pga. af et ganske smalt vejrvindure. Første stop af Freeride World Tour vil blive afholdt på et face, som aldrig før er blevet brugt i konkurrencesammenhæng. Det er Chamois Face ved Cornu liften. De teknisk ansvarlige, som bliver ledet af bjergguiden Stephane Dan besluttede sig for dette spot, for at give riders de bedst mulige forhold. Første rider kører afsted kl. 08.30 i dag.

Freeride-world-tour-2015

Facet

Chamois har et sydøstligt og et sydvestligt face med mange sjove features at lege på. Alle riders er blevet advaret om at slough management, kan blive meget relevant. Men der er nærmest ingen risiko for laviner.

Tilskuer og livestreaming

Er du tilfældigvis i Chamonix og gerne vil se det live, så kan du tage Planpraz gondolen og Cornu liften op. Derefter vil pisten tage dig meget tæt på målzonen. Planpraz åbner for alle kl. 08.30 lørdag morgen. Er du lidt mere komfortabel, så kan hele eventet streames live fra byen. Hvis du ligesom de fleste andre ikke er i Chamonix, så kan du altid livestreame eventet på Freerideworldtour.com.