Freeride World Tour finalen i Verbier er altid et stort show. Mere end 8500 tilskuere og 40000 seere via livestreamet fulgte kulminationen af Freeride World Tour 12. Hos skierne endte det med svensk dominans på det meget krævende og legendariske face, Bec de Rosse.

Reine Barkered vinder FWT 12

Reine Barkered viser med et aggressivt og imponerende gennemløb i høj fart og med store klipper at han er en fortjent verdensmester anno 2012. Nyd bare hans flotte gennemløb til Verbier Xtreme herunder:

Af andre gennemløb værd at nævne var der Oakley White-Allen som kørte det måske hurtigste run nedad Bec de Rosse nogensinde! Også de to opløbere i kampen om verdensmesterskabet Drew Tabke og Aurelien Ducroz viste noget af deres bedste skiløb.

Freeride World Tour Verbier

Freeride World Tour 2012 Verbier, Jeremy Bernard

Christine Hargin vinder af FWTW 12

Hos kvinderne viste top 3, som bestod af Christine Hargin, Eva Walkner og Angel Collinson at freeride kvinderne ikke holder sig tilbage for mændene. De kørte, ifølge dommer Martin Winkler, alle sammen herre linier. Christine Hargin endte som vinder med en flot og hurtig linie afsluttende med et stort drop. Se hendes gennemløb herunder:

Verbier Extreme blev en flot afslutning på Freeride World Tour 12.